Sháníte svatebního fotografa? Už nemusíte!

Svatba bez fotek, to by snad ani nebyla pravá svatba. Albem s fotografiemi ze svatebního dne si manželé listují v podstatě po zbytek života. A ta nejlepší často mívá čestné místo nad manželskou postelí. Tam ji alespoň vídáme v ložnicích našich rodičů.
Do svatebních fotografií se rozhodně vyplatí investovat. V hledáčku vašeho zájmu by ovšem měl být profesionální svatební fotograf. Takový, který vám vyfotí fotky, na něž bude radost pohledět. Fotky po technické stránce dokonalé. Ale také fotky, jimž nescházejí emoce ani nápad. A my víme, kde takového fotografa seženete.

Nápadité portréty i pouliční fotografie

Focení svateb má v malíčku například Pavel Vávra. Stejně jako focení rodin, dětí a těhulek. Ve svém portfoliu, jež rozhodně stojí za pozornost, však najdete i nápadité portréty a pouliční fotografii. Pavlovi rozhodně nechybí tzv. fotografické oko a nápady. Bez nich se totiž fotit v podstatě nedá. Vraťme se však ke svatebním fotografiím.

Aby nevěsta byla neodolatelná

Jejich problémem pro některé fotografy je, že nevěsta na nich chce být neodolatelná. Přirozená a bez jediné chybičky. A udělat takové fotky není zrovna snadné. Obzvláště docílit fotografy tolik žádané přirozenosti není automatické. Věřte však, že Pavel ví, jak na to. Ví, jak docílit toho, aby nevěsta (ale i ženich a další svatebčané) odhodili stud. Jakmile se to totiž podaří, brány ke skvělé svatební fotce jsou dokořán otevřené.

Proč profesionální fotograf?

Co nás na fotkách Pavla Vávry zaujalo nejvíce? Jednoznačně na nich zachycené emoce. Upřímný smích i slzy. Ty totiž ke svatbě především patří. Stejně jako radost a štěstí. Ale i nápadité lokace stejně jako neotřelé fotografické pózy.

Svatba od začátku dokonce

Váš svatební den Pavel zaznamená od začátku do konce. Vlastně začne ještě dříve, a to zásnubami. Pokračovat bude focením svatebních příprav, obřadu, oslavy a zničení svatebních šatů. Pokud samozřejmě nebudete mít šaty z půjčovny, ty raději neničte. Když zkrátka fotograf na svatbu, tak Pavel Vávra.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55