Tetování vám nemusí udělat radost pokaždé

Popularita tetování nejen v našich zeměpisných šířkách prudce roste, takže není vůbec divu, že stále více lidí je nakonec se svou volbou nespokojena. Většinou jde však o jejich vlastní chybu, jelikož si předem nepromysleli několik zásadních věcí.

Tetování se vám nepodaří jen tak zbavit

Každé malé dítě ví, že tetování se nedá jen tak sundat, a i přesto se najde hodně lidí, kteří svého rozhodnutí nechat si udělat na těle kérku nakonec litují.

Nejdůležitější ze všeho je tak přesně vědět, co skutečně chcete. Motiv je opravdu důležitý a měl by symbolizovat něco, v co věříte celý život. Rozhodně se vyvarujte touze nechat si vytetovat na tělo jména své aktuální lásky. Lidé se rozcházejí a zase sbližují zcela běžně a při navazování nového vztahu by vám tato nepříjemnost mohla hodně vadit.

Zvolte si profesionála

Chcete-li už mít na kůži nějaký ten obrazec nebo nápis, měl by vám ho udělat profesionál. Proto je dobré zajít do kvalitního tetovacího salonu v Praze, kde na někoho takového narazíte. Jistě, nebude se jednat o zrovna nejlevnější záležitost, nicméně chcete-li mít na těle hezky vypadající obrázek, a ne nějakou amatérskou práci, bez vyšších výdajů se to neobejde.

V případě tetovacího studia v Praze budete mít navíc i jistotu, že se ničím během tetování nenakazíte. Profesionálové vždy pracují pouze s dezinfikovanými nástroji, což se o mnoha pochybných amatérech určitě říct nedá.

Dodržujte následnou péči

Hodně lidí neposlouchá dobře míněné rady tatéra ohledně následné péče. Když se totiž o tetování nebudete v prvních dnech až týdnech náležitě starat, může nakonec dopadnout dosti neslavně.

Proto se vyvarujte vystavování tetování vodě a s železnou pravidelností ho mažte vazelínou. Také se vyhněte přímému slunečnímu světlu, jinak hrozí vyblednutí. Do jisté míry toho můžete vyvarovat za pomocí speciálních krémů, jež jsou však finančně docela náročné.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55