Zapomeňte na klasiku. Vyberte si kalhotky, které potěší Vás i vašeho partnera

Spodní prádlo nemusí být nutně jenom praktická součást vašeho šatníku, jelikož může být i kusem oblečení, které dokonale podpoří krásu vašeho těla. Ostatně to nabídnou už i klasické kalhotky, které můžete v eshopu Bexis koupit v mnoha provedeních, velikostech i barevných variantách. Zůstat ale nemusíte nutně jenom u klasiky, jelikož současný trh nabídne řadu možností pro každou ženu, která si na výběr spodního prádla potrpí.

232622

Ukažte svou postavu

Ráda ukazujete své tělo, a to třeba svému partnerovi? Potom vaše erotika rozhodně nemusí být nijak nudná a tuctová. Ostatně mnoho mužů potvrzuje, že pohled na ženu v dokonalém spodním prádle je nezapomenutelný. Můžete tak vsadit třeba na odvážnější tanga, ale stejně tak přijdou vhod i dokonalé erotické kalhotky. Ty zcela určitě zpestří vaše intimní hrátky a dokonale navnadí vašeho partnera. Vsadit můžete jak na propracované, tak i doslova titěrné modely, které zakryjí pouze malou část vaší kůže.

Zkuste i pohodlné novinky

Zůstat ale nemusíte pouze u těchto možností, jelikož hitem jsou velmi pohodlné bokové kalhotky, nebo třeba brazilky, popřípadě i francouzské kalhotky. Jedná se o pohodlné modely, velmi často s obrázkem, ale i skvělým střihem, který nejenom dokonale padne, ale rozhodně i skvěle vypadá. To vše doplňuje i kvalitní materiál. Jednat se může o bavlnu, ale stejně tak vám Bexis nabídne třeba i bio bavlnu, nebo také bambusovým materiál, popřípadě různá bezešvá provedení.

Buďte praktická

Ne vždy ale musí kalhotky pouze zaujmout, jelikož jsou situace, kdy by se mělo hledět hlavně na jejich praktické vlastnosti. A příklad? Buď varianty určené na sport, popřípadě i stahovací kalhotky, díky kterým dokonale skryjete jakékoliv nedokonalosti vašeho těla. I to je samozřejmě velké plus, jak skrýt třeba větší bříško a tak vypadat v jakémkoliv oblečení dokonale, bez nutnosti drastických diet.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55