Papírový kelímek i tácek patří mezi dětské kreativní potřeby

Napadlo vás, že papírové kelímky, tácky a talíře jsou důležité potřeby pro kreativní tvoření dětí? V dětech podněcují fantazii více než čistá čtvrtka.

Zjistěte, kde nakoupit za dobrou cenu papírové tácky, talířky i kelímky. Různé časopisy, videa o kreativním tvoření i pořady využívají tyto potravinářské a gastro potřeby pro tvoření s dětmi. Černě obarvený papírový kelímek se snadno předělá na netopýra, který se tak skvěle hodí pro Halloween. Stačí přidat křídla. Talířky snadno přetvoříte na halloweenské tykve.

S dítětem tyto gastro pomůcky předěláte i na stylizované nádobí k různým událostem. K již zmíněnému Halloweenu, k Velikonocím, k vánočním svátkům a k dalším. Dítě si snadno nastyluje tácky a kelímky pro vlastní narozeninovou party, třeba v duchu některé z oblíbených pohádek. Není třeba kupovat kelímky a talířky s potisky. Nechte je vytvořit dětem.

Bezedná studna inspirace

Papírový tácek láká k výrobě koláží i různých figurek. Z obdélníkového vyrobíte robota či pračku pro panenky. Z kruhového celou řadu zvířátek a hmyzu. Jako další pomůcky k tvorbě jsou pak zapotřebí již jen zcela běžné pomůcky – fixy, barevné papíry, lepidlo, nůžky, případně nalepovací oči. Ty si však lze i udělat. Skvělé jsou různé přírodniny – listí, lesní plody či drobné větvičky.

Nakupte papírové kelímky, tácky a talířky dětem i do práce

Papírové kelímky, papírové tácky i talířky, plus další gastro potřeby, prodává Jarico. Na jednom místě, v e-shopu Jarico.cz, tak koupíte tyto potřeby jak pro vaši firemní party, tak třeba pro domácí opékání buřtů, ale i dětem pro jejich kreativní tvoření. Společnost Jarico provozuje již od roku 1994 maloobchod a velkoobchod s obalovými materiály, hotovými obaly, s čisticím a hygienickým sortimentem, ale též s potravinářskými a gastro obaly. Pro tvoření s dětmi by se vám mohly zamlouvat i bio a eko obaly. Skvělá jsou brčka ze slámy, cukrářské košíčky, kupecké sáčky či papírové tašky. Věděli jste, že se z nich dá vytvořit skvělé loutkové divadlo? Louky ale vytvoříte i z dřevěné lžíce. Servírujte i tvořte – gastro obaly od Jarico jsou tady klidně pro obojí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...