Jak vybrat doplňky stravy pro zdravou pleť a vlasy?

Produkty v supermarketech už nejsou, co bývaly. V případě, když si koupíte ovoce, tak s ním sníte hned několik chemikálií, kterým bylo ovoce postříkáno, vitamínů vám už ale tolik nepředá. Dnes již tedy není pravda, žer vyvážená strava ke správné životosprávě stačí, jelikož v podstatě NIKDO z nás není schopen dostat přirozenou cestou do těla všechny potřebné vitamíny a živiny. Správnou volnou doplňků stravy si můžete pomoci ke zdravému tělu, ale i mysli. Pojďte se podívat na doplňky stravy, které vám dopomůžou je kráse.

Kolagen

Kolagen j stále vyhledávanějším pomocníkem, kvůli svému účinku na omlazení. Díky svému složení pomáhá při revitalizaci pleti, podporuje rychlejší růst vlasů a nehtů. Zároveň eliminuje vznik vrásek a celulitidy. Kolagen ale neslouží jen ke krásnému a mladistvému vzhledu – pravidelná konzumace této látky vám zaručí zdravější klouby a kosti. Taktéž je výborným pomocníkem při cvičení, jelikož podporuje růst svalové hmoty. Kolagenů je samozřejmě mnoho a všechny mají blahodárné účinky, jestli ale chcete používat pleťový kolagen, měla byste se zaměřit na ten mořský a rybí. V případě zájmu se můžete podívat na nejlepší kolagen na pleť a srovnání těch nejzajímavějších produktů.

Vitamíny

Krásná kštice je snem každé ženy, ale i spousty mužů. Mnoho z nás utrácí měsíčně za drahé produkty, které máme v koupelně na poličce a bez kýžené účinku si je nadále patláme do vlasů. Přitom jsou kvalitní vlasy odrazem naší životosprávy. Jestli chcete mít nádherné háro, musíte doplnit potřebné živiny, které zabrání padání a poškozování vlasů. V první ředě je potřeba doplnit všechny vitamíny B. Dále se zaměřte na vitamín A, v tomto případě ale dejte pozor na hypervitaminózu. Při přijetí správného množství A vám poděkují vaše vlasy, zrak nebo imunitní systém. Dalším pomocníkem je vitamín C. Ano, nepomáhá jen při boji s nachlazením, ale je i výborný antioxidant, takže chrání buňky před předčasným stárnutím a podporuje účinek kolagenu. A poslední je vitamín E. Pro vlasy jsou vhodné i další látky, jakými je například zinek, který podporuje tvorbu nových vlasů. Jestli nechcete řešit jednotlivé vitamíny, můžete užívat pastilku, která obsahuje všechny důležité látky a vitamíny v jedné tabletce. Zde se podívejte na nejlepší vitamíny na vlasy.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55