Módní trendy pro jaro 2015

Každý rok se dostává do módy různé trendy a styly. Co se týče jara 2015, můžete se těšit na poměrně rozsáhlou nabídku módních trendů – konkrétně od 60. let, přes námořnický styl až po geometrické vzory v černo bílém-provedení. Záleží jen na vás, v jakém stylu se najdete.

1

TOP barva pro rok 2015

V letošním roce se stala TOP barvou Marsala, což je zemitý rudý odstín s hnědými odlesky. Tato barva byla vybraná v závislosti na událostech, které se dějí ve světě, a protože vyzařuje důvěryhodnost, stabilitu a sebejistotu, stala se pro letošní rok TOP barvou.

Výhodou tohoto odstínu je, že sluší jak ženám, tak i mužům. Lze ji zkombinovat s neutrálními barvami, konkrétně s těmi, které mají hřejivé tóny (např. šedo-hnědá nebo šedá barva). Marsala také dobře vypadá vedle jantarové, zlatavě žluté či zelené barvy a jejím odstínům (např. odstín modrý, tyrkysový, lahvový atd.).

Pastelové barvy

Pastelové barvy

Ti, co mají rádi jemné pastelové barvy, budou v tomto roce potěšeni, neboť pastelové barvy jsou letos IN. Pokud si zvolíte tyto barvy, berte v potaz, že je nelze příliš kombinovat s jinými barvami. Proto je nutné pořídit si různé kousky ve stejné barvě (např. Victoria Secret šaty).

Černá a bílá barva

Potěšení budou i zastánci černé a bílé barvy, které patří každý rok ke stálicím. V minulých letech se však tyto barvy objevovali v kombinaci v jednoduchých proužcích. Letos se však můžete těšit na různé geometrické tvary a asymetrické proužky v černo-bílém provedení.

2

Moderní trendy pro jaro 2015

V roce 2015 bude moderní mnoho trendů. Budeme si moct obléci téměř cokoli. Do popředí se však letos dostala 60 léta, ze kterých si mnoho návrhářů vzalo inspiraci. Dále se bude také nosit námořnický styl či se opět budou moci vrstvit různé věci.

Oblečení ve stylu 60. let

Letošním hitem určitě bude oblečení ve stylu 60. let. Pokud si už teď chcete vybavit váš šatník, rozhodně by vám neměla chybět tvídová sukně, oblečení s velkým límcem doplněný obuví nad kolena a slunečními brýlemi s růžovými skly.

Námořnické vzory

Dalším populárním stylem budou na jaře oblečení s námořnickými vzory. Toto oblečení bude klasické i více moderní. Oproti dřívějšímu námořnickému stylu bude rozdíl především v detailech. Oblečení bude doplněno o zlaté knoflíky či různé kapsy. Prodávat se budou převážně moderní sáčka, límečky, roláky nebo modro-bílé proužkované šortky.

Vrstvení

Letos se dostalo do popředí i velice oblíbené vrstvení oblečení. Na jaře můžete očekávat mnoho neotřelých způsobů, jak různé druhy oblečení nakombinovat, abyste byli módní a IN.

Tip: Vyberte si z módního oblečení od značek Victoria Secret nebo Abercrombie Fitch, které pro letošní rok připravují opravdu velice zajímavé moderní kousky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...