Na hory můžete vyrazit nejenom za lyžováním

Také jste vy, ale i vaše rodina sportovně založena a hledáte hlavně aktivní formy odpočinku? Aktuální venkovní teploty přímo svádí k tomu, vyrazit na hory na pořádnou lyžovačku. Ta ale nemusí proběhnout v tradičním duchu ranního příjezdu a večerního odjezdu. Ideální jsou dnes víkendové, ale i týdenní pobyty právě na horách. Ideálním příkladem jsou Janské lázně, které nejsou jenom oblíbeným cílovým bodem mnohých lyžařů, ale jsou i oblíbeným cílovým bodem těch, kteří chtějí vyzkoušet oblíbené procedury propracovaného tuzemského lázeňství. A ty si můžete vychutnat i vy.

put-your-hair-1102374-m

Přes den na lyžích, večer v lázních

Ideálně tak spojíte oblíbené aktivity, kdy si přes den dáte pořádně do těla na svahu a večer si odpočinete při procedurách, které se mohou týkat příjemných zábalů, koupelí, ale také masáží. Vaše tělo a svalstvo si dokonale odpočine a ráno budete na svahu opět připraveni podat dokonalý výkon.

Další místa, kam lze vyrazit?

Krkonoše určitě nejsou jediným místem, které lze za tímto účelem navštívit. Stále více středisek se totiž zaměřuje na propojení daných služeb, čehož samozřejmě můžete jako zájemci o pobyt dozajista využít. Příkladem je i další známý lázeňský dům, a to Priessnitzovy lázně Jeseník. Lokalitu určitě není třeba blíže popisovat, jelikož polohu těchto hor většina lyžařů zná. A to hlavně proto, že několik středisek se pyšní nejenom tím, že sezonu startují, ale že ji také ukončují. Únor, nebo březen tak rozhodně nemusí být těmi posledními měsíci, kdy se do lázní, ale i samotných Jeseníků podívat.

V Jeseníkách ale můžeme zůstat, a to nejenom v zimě, ale samozřejmě i v létě. To se nabízejí možnosti nejenom zajímavých horských túr, ale i vyžití pro milovníky cyklistiky. I takový pobyt lze samozřejmě spojit s odpočinkem. Druhou známou oblastí Jeseníků jsou totiž Velké losiny – viz internetová adresa http://www.e-lazne.eu/lazne-velke-losiny. Ty se vyznačují především tím, že díky nedávné rekonstrukci mohou přivítat i skutečně náročnou klientelu, které touží po čtyřhvězdičkovém komfortu ve všech oblastech. Od ubytování, přes stravování, až po léčebné a wellness procedury.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55