Kosmetický kufr? Praktický pomocník nejen na cesty

Pro mnoho žen, slečen i malých dívek je nezbytná kosmetika, kterou je třeba si někam ukládat. Pokud často cestujete, pořiďte si elegantní úložný prostor, kde budete mít vše stále při ruce. Kosmetický kufřík je mobilní, prostorný, organizovaný a reprezentativní. Můžete si jej vzít kamkoliv.

Perfektní přehled a uložení

S kosmetickým kufříkem zmizí nepořádek v dekorativní kosmetice i v pleťových krémech a přípravcích. Už nebudete hledat oblíbenou rtěnku nebo oční krém. Budete mít všechny kosmetické pomocníky na jednom místě. Jednotlivé zóny jsou v kosmetickém kufru odděleny, pomohou vám udržovat pořádek a všechno najít. Přípravky nebudou na poličkách plné prachu a kosmetický kufřík dáte na místo, kde vám nebude překážet. Navíc jsou kufříky pěkné a mohou tvořit vkusnou dekoraci.

Kosmetický kufr pro malé i velké parádnice

Kosmetický kufr oceníte v každém věku. Stane se luxusním pomocníkem na mnoho dalších let. Pokud se rády líčíte nebo jste profesionálem v oboru, oceníte estetický vzhled kosmetického kufru. Vyberte si ho podle vašeho stylu a vkusu. Kosmetický kufřík může doplnit vaši image i celkový outfit. Kosmetický kufr je dokonalým dárkem pro ženu v každém věku. Hodí se pro kamarádku, sestru, dceru, maminku i babičku. Kosmetické kufry mohou být textilní i plastové. Jsou vhodné pro kosmetické i hygienické potřeby a mnoho dalších drobností.

Profesionální kosmetické kufry

Většinu kosmetických kufříků lze nosit v ruce i přes rameno díky nastavitelnému popruhu. Můžete jej také zavěsit na výsuvné madlo cestovního kufru. Kosmetické kufříky si drží svůj tvar. Po jejich otevření je vše lehce dostupné a utříděné s perfektním přehledem. Kosmetické kufry mají kapsy na zip na přední straně, jmenovky na zadní straně, zrcátka uvnitř kufříku na víku, vnitřní kapsy na zip, gumy na uchycení toaletních potřeb a různé přihrádky a členění. Nechybí ani textilní podšívka a kvalitní zipy. Mnoho plastových kosmetických kufrů je současně vybaveno kombinačním zámkem pro uzamčení.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55