Mějte krásné, lesklé a zdravé vlasy díky ovoci, zelenině a kvalitním výživovým doplňkům

Letní dny plné slunce se kvapem blíží a my se na ně velmi těšíme. Často však zapomínáme věnovat dostatek péče našim vlasům, a tak se může lehce stát, že je chceme schovávat pod klobouky, kšiltovky, svazovat je do culíků… Přitom aby byly vaše vlasy plné života, hezké a pružné, stačí znát správné potraviny, kterými obohatíte svoji stravu. Důležitá je také vlasová kosmetika, která by neměla chybět v žádné koupelně.

Dopřejte si ovoce a zeleninu

Spoustu vitamínů, které prospívají vlasům, i pokožce hlavy obsahuje běžně dostupné ovoce. Jde především o meruňky, broskve nebo banány. Vaše hříva bude pevná a bude lákat k sáhnutí si na ni.

Ze zeleniny vybírejte především listovou zeleninu. Saláty v létě často upřednostňujeme před těžkými hlavními chody, omáčkami, smaženými potravinami, což naše vlasy skutečně ocení.

Dejte zelenou bylinkám

Právě teď na jaře je nejvhodnější čas pro sběr kopřiv. Stačí, když si připravíte odvar z několika čerstvých vršků této nedoceněné byliny a po vystydnutí si s ním přelijete vlasy. Dodají jim lesk, vitalitu a pozitivně působí i na pokožku hlavy.

Stejně blahodárně působí i nápoje obsahující aloe veru. Vlasy budete mít elastičtější, silnější a budou hezky uhlazené.

Vynechejte fénování horkým vzduchem

Špatně na porost hlavy působí i časté vysoušení horkým vzduchem. Díky němu jsou vlasy přesušené, krepaté a lehce dochází k lámání vlasů.

Pomozte si výživovými doplňky stravy

Jestli nechcete řešit, co nesmí ve vašem jídelníčku chybět, abyste se za svůj účes nemuseli stydět, vyzkoušejte výživový doplněk stravy CLINICAL hair-care. Tato vnitřní vlasová výživa s aktivátorem vlasy dostatečně posílí, dodá jim bílkoviny a podpoří tvorbu keratinu.

Dbejte v létě nejen o svoji pokožku a oči, ale i o korunu krásy, vaše vlasy. Právě ve dnech plných sluncem se zdravými a lesklými vlasy můžete pyšnit víc, než kdykoli jindy v roce.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55