Trápí vás vlhký kašel? Zvolte lék, který je účinný

Ať chceme, nebo ne, právě přišel čas, kdy jsou mnozí z nás nachlazení. Kašleme, není nám dobře, můžeme mít zvýšenou teplotu… S nemocnými se setkáváme takřka denně. Přenašeči viróz jsou nejen naši nejbližší, ale i spolucestující v MHD, kolegové, spolužáci, je velmi pravděpodobné, že časem podlehneme i my sami, byť se snažíme chránit co nejvíc.

Jestliže začneme kašlat, hledáme co nejrychlejší pomoc, aby se náš stav nezhoršil, nenastaly zbytečné komplikace a nemuseli jsme zůstat v pracovní neschopnosti.

Jaké léky si vybrat?

Někdo má osvědčeného pomocníka už po léta, ale často přicházíme do lékárny s prosbou o radu a doporučení, který sirup, tabletky zvolit. I my vám poradíme. Vyzkoušejte Ambrobene na vlhký kašel v některé z jeho třech podob.

Ambrobene můžete užívat buď ve formě tabletek, roztoku nebo sirupu. Účinnou látkou je ambroxol ze skupiny expektorancií a mukolytik. Všechny léčivé přípravky Ambrobene zajišťují rozpouštění hlenů, podporují vykašlávání, podrážděné průdušky zklidňují, posilují imunitu dýchacích cest a užíváte-li antibiotika, podporují jejich průnik.

Velkou výhodou je, že Ambrobene mohou užívat nejen dospělí, ale i děti, a to i kojenci, stačí zvolit ten správný druh. Užívá se po jídle a zapíjí se dostatečným množstvím tekutin.

Hýčkejte se, jste nemocní

Abyste nemoc zdolali bez potíží a rychle, dodržujte jiný režim než obvykle. Ležte, buďte v teple, nenamáhejte se, neběhejte, abyste krk nezachlazovali studeným vzduchem. Vyhněte se ledovým nápojům, nekuřte.

Zvyšte pitný režim, připravte si např. zázvorový čaj s medem, výborný je ale i čaj z divizny – ta je na kašel skutečným odborníkem, nebo nechte vylouhovat podbělový květ a vlažný nápoj pijte několikrát denně po dobu třech dnů. Jestliže pociťujete tíhu na průduškách, udělejte si zábal dle rad našich babiček. Na hrudník naneste sádlo, překryjte starou látkovou plenou a ovažte elastickým obinadlem.

Kašel se nevyhýbá nikomu, proto musíme vědět, kdy použít které léky. Ambrobene je řešením pro vás i vaše děti při vlhkém kašli. Nezapomeňte na něj v lékárnách, budete jistě spokojeni.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55