Maminky, který kočárek bude ten váš?

Maminky, už máte vybraný kočárek nebo stále otálíte a rozhlížíte se, který druh vlastně zvolit? Role maminky není jednoduchá, ale kvalitní kočárky a další vybavení pro vaše nejmenší mohou tento krásný úděl ještě zpříjemnit jak vám, tak vašim ratolestem!a102325_001

Sny se stávají skutečností

O pohyb a zábavu nebudete mít po příchodu miminka nouzi! Každý den vstávání, krmení, hraní, uspávání a to stále dokola. Dopoledne i odpoledne si udělejte kratší či delší procházku venku a těšte se z toho, jakou má váš nově příchozí člen rodiny radost z nových podnětů. Pro maminky, které preferují delší procházky či běhání s kočárkem jistě ocení dětské kočárky ve sportovnějším stylu!

1000 a jedna možnost, jak vzít miminko všude s sebou!

Začínáte se pomalu ztrácet v okolních nabídkách a pořád nevíte, které kočárky jsou k mání? Je to zcela jednoduché. V klidu si sedněte, představte si, jak probíhá každý váš den, kam chodíte, co zařizujete a jaké jsou vaše zvyky. Pak si jen uvědomte, že vás bude na těchto cestách denně doprovázet vaše ratolest.

Zařizujete vše potřebné pěšky a MHD nebo spíš jezdíte autem? To je asi ta nejzásadnější otázka. Dle té se rozhodněte, zda se vám rovnou nevyplatí cestovní komplet, skládající se z několika částí včetně dětského vajíčka.

Vychytaná nosítka a šátky na nošení vašich nejmenších!

Chcete zároveň, aby vaše dítko mělo o všem přehled, mohlo se pořád kochat a objevovat nové podněty? Pak pro vás budou ideální volbou šátky či nosítka na dítě. Vaše ratolest tak bude cítit teplo vaší náruči a tlukot vašeho srdce a vy budete mít obě ruce volné třeba na již zmíněné nákupy. To bylo několik tipů pro vás – novopečené maminky, ale zda vás zaujaly dětské kočárky nebo jiné možnosti, je čistě jen na vás!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55