Dětská kuchyňka – záruka zábavy uvnitř i venku

Prázdniny skončily a pomalu, ale jistě se blíží chladnější deštivé dny a my budeme hledat způsob, jak doma naše ratolesti co nejlépe zabavit a co možná na co nejdelší dobu. Zároveň se většina rodičů snaží najít způsob hry, která děti odtrhne od počítačů a tabletů, což není vůbec snadné. I tříleté děti již chtějí vysedávat u výpočetní techniky, hrát hry příp. sledovat pohádky a videa. Jestliže hledáte způsob, jakou zábavu dětem nabídnout, řešením je dětská kuchyňka. Hodí se na hraní doma i venku, když je hezky, zabaví holky i kluky a to klidně po několik hodin.kuchynka-grand-walk-s-grilem-821400

Kuchyňky pro kuchaře i cukráře

Možná vás to překvapí, ale kuchyňky pro děti jsou dnes skutečně propracované. Najdete v nich vzhledově povedené kuchyňské spotřebiče, jež vydávají zvuky, jako např. bublající plotýnka, syčící trouba nebo zvonící telefon a další. Zároveň nabízí dostatečně velkou pracovní plochu, nechybí v nich dřez, jehož součástí může být otočný kohoutek. Vybrat si můžete např. kuchyňky s grilem, propojenou pracovní deskou, s výhledem z kuchyňky a mnohé jiné.

Dostatek variací najdete i co se velikostí týče. V nabídce jsou jak kuchyňky menší, jež se hodí pro jedno dítko nebo do malého pokojíčku, tak větší, u nichž se může hrát více dětí najednou.

Velkou výhodou je, že součástí je i vybavení, což znamená, že nebudete muset dokupovat nádobí, hrnce ani potraviny. Samozřejmě, budete-li chtít více příslušenství, dá se dokoupit, ale není to nutné hned s nákupem kuchyňky.

Kde koupit kvalitní dětskou kuchyňku?

Na našem trhu prodává kuchyňky americké společnosti Step2 naše společnost StepTwo. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, hezky barevné, se spoustou vychytávek, takže vařit bude bavit nejen děti, ale i rodiče, když je o to děti poprosí.

Kuchyňka v mnoha podobách není to jediné, co StepTwo nabízí. Vybrat si můžete i pískoviště, odrážedla, domečky a jiné zajímavé a dětmi oblíbené hračky. Prohlédněte si webové stránky společnosti StepTwo a pořiďte svým dětem to, co je bude bavit. Zaručeně si vyberete.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55