Stavebnice Lego Duplo pro naše nejmenší

Společnost Lego myslí na všechny děti, tedy i na ty nejmenší. Právě pro ně totiž vyvinula stavebnici Lego Duplo, jejíž zvláštností je to, že kostky jsou dvakrát větší, než klasické Lego kostky a jejich hrany jsou zaoblené, díky čemuž skvěle padnou do dětské ručky.

3695a77006

Tato sada stavebnice je určena pro děti od jednoho a půl roku až do věku zhruba pěti let.

V tomto období dochází u dítěte k velikým změnám. Učí se rozeznávat obrysy, poznávat hlasy, prozkoumává okolí, zkrátka nám roste před očima. Aby jeho růst byl zdravý a plnohodnotný, musíme mu poskytnout správné podněty a tím ho účinně stimulovat.

V druhém půlroku života, až do dvou let se děti teprve rozkoukávají, učí se k čemu mají ručičky, poprvé pevně uchopí do ruky kostku a objevují svět. Ve dvou až třech letech mají toto zvládnuté a pomalu se učí poznávat barvy, písmena i čísla. Od tří do čtyř let věku mají děti velice bujnou fantazii. Věří, že umí létat a právě oni dovedou zkrotit divokého lva. V dalších letech pak mají děti potřebu zapojovat se do skupin ostatních dětí a budovat si dobré sociální vztahy.

Tyto vývojové procesy společnost Lego zcela chápe a plně podporuje, proto vyvinulo stavebnicovou sadu Lego Duplo.

Lego Duplo díky velkým kostkám, vyvedených v pestrých barvách, a také díky jejich rozmanitým tvarům, umožňuje nekonečnou hru, která rozvíjí kreativitu vašeho dítka. Je tolik způsobů jak stavět. To, co vypadá jenom jako hra, je pro vaše dítě velice důležité, aby se mohlo správně vyvíjet a nakonec vyrostlo v sebevědomého jedince. V tomto nízkém věku se dítě velice rychle učí, učení bude však ještě efektivnější, bude-li probíhat formou hry. Nechte své děti budovat! Dnes je to jenom hra, ale zítra? Kdo ví… Možná se právě z vašeho miminka stane proslulý architekt právě díky Lego kostkám.

Stavění rozvíjí u dětí jemnou motoriku, schopnost řešit problémy a také blahodárně působí na jeho emocionální dovednosti.

Společnost Lego si uvědomuje svoji odpovědnost vůči svým spotřebitelům, tím spíš, jsou-li jimi právě malé děti. Lego své produkty neustále zdokonaluje a velký důraz klade také na jejich design. Lego kostky jsou proto vysoce kvalitní a odolné vůči všem hrám dítěte, ať už jsou jakékoli. Na veškerých součástech stavebnice Lego Duplo jsou prováděny testy tahu, kousnutí i šlápnutí na hračku. Můžete si tak být jistí, že si vaše dítě hraje bezpečně.

Pořiďte svým dětem stavebnici Lego Duplo, každý si zde přijde na své. Pro holčičky je jako stvořená sada Tvořivý piknik a pro chlapečky například sada Tvořivá autíčka, večerní koupání zase zpříjemní veselé hračky do vody. Lego Duplo toho ovšem nabízí mnohem více, přesvědčte se sami!

 

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55