Vyřiďte si půjčku rychle a v dostatečné výši

Blíží se léto a s ním čas dovolené, pobytů dětí v příměstských či klasických táborech, cestování a relaxace. Mnozí z nás ale chtějí vyrazit do dálných zemí a na vytoužený poznávací nebo klasický pobyt nemá dostatek financí. Peníze navíc je potřeba i v případě, že chcete děti přihlásit na již zmiňovaný tábor.

Jestliže jste v této situaci, obraťte se na společnost, která vám půjčí, aniž by se zajímala o to, proč peníze potřebujete. Vše vyřídíte rychle, pohodlně, bez zbytečného papírování a nutnosti navštívit kamennou pobočku. Takovou je např. společnost Ferratum.

Již jen měsíc do úhrady

Za měsíc začínají prázdniny a vy budete tábor nebo dovolenou muset zaplatit? Nemějte strach, rychlá půjčka vám zajistí finance během krátké chvíle. Stačí, abyste zvolili výši částky, kterou potřebujete, vyplnili on-line žádost, po jejímž schválení vám budou peníze zaslány na účet. Vybírat můžete hned ze třech různých variant:

1.       Ferratum Credit – dosáhnete až na 35 000 Kč. Produkt funguje na principu credit limit, kontokorentu nebo revolvingového úvěru, můžete opakovaně čerpat. To, jak dlouho budete úvěr splácet, je na vás, měsíční úhrady jsou flexibilní. Velkou výhodou je, že lze požádat o platební prázdniny až 2× do roka.

2.       Ferratum Micro – požádat můžete až o 10 000 Kč. Vypůjčenou částku uhradíte v jedné splátce, a to v období od 7 do 45 dnů. Při první žádosti nezaplatíte nic navíc. Předností této půjčky je, že nebudete-li moct splátku uhradit dle původní domluvy, dá se splatnost prodloužit až o 60 dní.

3.       Ferratum Plus – produkt určený pro věrné klienty, společnost vám půjčí až 25 000 Kč. Splatnost je 2 měsíce – 1 rok a budete-li žádat o úvěr do 15 000 Kč, nebudete muset dokládat výši příjmu. Splátky jsou pevně dané.

Navštivte webové stránky této přísně regulované banky, vyplňte jednoduchou žádost a do jedné minuty od jejího schválení budete mít peníze na svém bankovním účtu. Tímto způsobem řešilo svou nemilou finanční situaci již více než 1,5 milionu klientů ve 20 zemích světa, což je skvělou vizitkou.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55