Jaké náušnice vám na podzim nesmí chybět ve šperkovnici?

Také se ráda zdobíte, a to nejen co se týče make-upu, nehtů, s pomocí kabelek, šátků, ale i za přispění zajímavých, originálních a netradičních náušnic? V tom případě vás určitě zajímá, jaké náušnice se budou nosit v letošním blížícím se podzimu. Na své si přijdou milovnice dlouhých a výrazných šminek, co se týče použitých materiálů, in jsou třásně, kruhy, třpytivé kamínky i visící řetízky.

Dejte se do gala

Chcete-li zapůsobit dobře na pohovoru o novou pracovní pozici, jdete do divadla, ale třeba také jen na obyčejný večerní koktejl do oblíbeného baru s kamarádkou, váš outfit podtrhnete zlatými náušnicemi. Neutrácejte za ně tisíce v klenotnictví, volte bižuterii. Dnes je již i bižuterie trvanlivá, takže období, kdy je budete chtít nosit přečkají náušnice bez úhony. Vybrat si můžete obyčejné lesklé kruhy doplněné tu a tam kamínkem ať už bude jakékoli barvy. Módní jsou i náušnice kombinované z kruhů i řetízků, nebo doplněné nepravou perlí.

Asymetrie má zelenou

Přijde vám nesmyslné, aby byla každá náušnice jiná? Teď se to nosí! Samozřejmě, něco musí mít obě společné, tedy styl, použité prvky, které tvoří celek i barvy. Pořiďte si náušnice, kdy jedna bude tvořená kruhem a řetízkem, druhá také, ale vše bude „poskládáno“ jinak a náušnice bude doplněná ještě o pár drobností, např. o další kroužek s řetízkem upevněným vodorovně přes něj, nebo jinou drobností.

Třásně, které si pamatujeme ze závěsů

Nádherně vypadají náušnice v podobě třásní. Někde je možná najdete i v příbytcích vašich babiček, kdy byly našity na spodní straně lamp, závěsů, nebo na koncích přehozů. Třásně mohou být různých velikostí, délek, barev. Většinou je tvoří tenounké provázky jakoby miniaturní lana. Dejte si trochu práce a najděte třásně lesklé, jež se na světle a slunci hezky vyjímají. Hodí se jak k riflím, tak ke kostýmku do práce. Celému vzhledu dodají na originalitě.

Máte dlouhý obličej? Nevadí, i krátké náušnice mají na podzim své vůdce

Přece jen je mezi námi spousta žen, které dlouhé náušnice nemají rády, vadí jim, nebo jim jednoduše nesluší k obličeji. I tady můžete zvolit zmiňované třásně, nebudou však viset podél ucha, ale budou tvořit vějířovitý tvar, kdy uprostřed vějíře může být umístěna perlička, pecička, polokoulička a další drobnosti.

Jestliže jsou pro vás třásně příliš extravagantní, líbit by se vám mohly náušnice tvořené řetízkem, jež je smotán jako ulita šneka na kulaté placičce. Zlaté náušnice (bižu) i stříbrné v tomto podání jsou zajímavé a velmi dobře kombinovatelné jak s elegantním oblečením, tak v případě, že chcete ven v něčem ležérním.

Nebojte se barev, pestrosti v použitých materiálech ani kombinaci různých materiálů, které jsou však použity na obou náušnicích. Budete nadšeny, jak jinak můžete působit a jak vás doplňky rozzáří.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55