Nažehlovačky a nažehlovací záplaty zachrání vaše oblíbené oblečení

Pokud máte ve svém šatníku oblíbený kousek, s nímž se nechcete loučit, i když už je nevypratelně ušpiněný či je na něm malá dírka, existuje možnost, jak ho zachránit. Nažehlovací obrázky mu dokáží vrátit původní šmrnc. V mnoha případech bude vypadat ještě lépe než při pořízení. Jednoduše tak získáte originální módní kousek.

Ozdobte outfit svůj i dětí

Moderní nažehlovačky nabízí pestrou škálu motivů, které vyniknou jak na dospěláckém, tak na dětském oblečení. Jestli v sobě máte hravost, rychle si je zamilujete. Nabízí totiž neomezený prostor vaší představivosti. Nažehlovací obrázky se dají efektně kombinovat. Skvěle vyniknou doplněné dalšími aplikacemi. Řeč je o nažehlovacích kamíncích a glitrech, barvách a fixech na textil. Podpořte v dětech jejich tvořivého ducha a nechte jim navrhnout si vlastní kousek oblečení.

Jak používat?

Na aplikaci nažehlovací záplaty není nic složitého. Důležité je, aby byla aplikována na suché a čisté oblečení, které je zbavené mastnoty. Ideálním podkladem je bavlna a len, nažehlovačky dobře drží též na softshellu, silonu a hedvábí. Pokud budete nažehlovat na bavlnu, nastavte si na žehličce střední až vysoký stupeň teploty. Umístěte obrázek, zakryjte ho pečicím papírem a přežehlujte přibližně 15 vteřin. Poté nechte vychladnout a zkontrolujte, zda se obrázek pevně přichytil a neodlepují se mu rohy.

Neocenitelný bezpečnostní prvek

Při pohybu na silnici nebo cestě za šera bychom měli dbát na naši bezpečnost. Z toho důvodu by na našem oblečení neměly chybět reflexní prvky, které projíždějícího řidiče na naši přítomnost upozorní. Tuto službu vám prokáží nažehlovačky v reflexní úpravě, které aplikujeme hlavně na bundy, kalhoty, čepici nebo batoh. Malé děti potěší obrázky ve tvaru zvířátek a dopravních prostředků, odrostlejší děti vybavte šipkami a smajlíky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55