Už jste slyšela o módní značce Tamaris? Podívejte se, co všechno nabízí

V posledních několika letech se do popředí prodírá zejména značková móda. Jestliže jste přišla na chuť módním ikonickým brandům, zřejmě vás osloví také pestrá nabídka německé značky Tamaris, která patří pod křídla silného holdingu Wortmann Group Detmold. Pokud sledujete aktuální trendy, pravděpodobně jste už o obuvi Tamaris ne jednou slyšela. V následujících řádcích vám představíme nadcházející zimní kolekci. A věřte, že se máte na co těšit.

Jakmile začnete vyhledávat produkty Tamaris, zjistíte, že pod značkou se skrývají nejen precizně zpracované boty, ale také kabelky, které můžete s obuví dokonale sladit. V nabídce jsou jak větší modely na věci do práce, tak i působivá „psaníčka“ k večerním šatům.

Jaké kozačky letos poletí?

V podstatě si vyberete, ať už preferujete s podpatkem, na klínku či na podpatku. Dokonce si na své přijdou i dámy upřednostňující polokozačky. Tamaris navíc myslí také na ženy se širšími, nebo naopak příliš úzkými lýtky. Jakmile se podíváte na kozačky Tamaris, zaujme vás čistý design. Žádné rušivé elementy, které by zkazily celkový dojem. Obrovskou výhodou je, že všechny kozačky jsou univerzální, tudíž se dají použít k mnoha outfitům.

Samozřejmě nechybí velice oblíbené provedení připomínající jezdecké boty. Jedny takové najdete pod číselným označením 1-1-25511-21. Kozačky jsou v černé barvě a mají opravdu miniaturní podpatek. Zdobené jsou kovovou přezkou a pyšní se kulatou špičkou. Perfektně se hodí k šatům, sukním i kalhotám.

Ještě dáme tip milovnicím vysokých podpatků. Sáhněte po unikátních kozačkách, jež se skrývají pod číslem 1-1-25534-21. Podpatek je protiskluzový, tudíž se nemusíte obávat, že byste někde na chodníku spadla. Okolo kotníku se nachází gumička se zlatým kovovým zdobením. Dámské kozačky disponují technologií Stretch, tudíž se dokážou přizpůsobit jakémukoliv lýtku.

Podívejte se do katalogu

Pokud ještě nemáte přesnou představu o tom, do jakých kozaček se letošní zimu obujete, je pro vás připraven katalog Tamaris. V něm najdete všechny nabízené boty, tak neváhejte a vybírejte. Zima se blíží.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55