Terapie Vám pomůže vyřešit Vaše problémy a žít šťastnější život

zdroj: “©Bioliečba.eu, 2018 – až po současnost

Trápí Vás problémy jako jsou bolesti hlavy, stavy úzkosti, nespavost, problémy v partnerských vztazích atd.? Věděli jste, že všechny tyto problémy se odehrávají hlavně ve Vaší mysli, a tak je možné považovat je za psychosomatické? Odkryjte příčiny vašich potíží, které jsou uloženy hluboko ve Vašem podvědomí. Objevte i vy pomoc ve formě terapie.

Komplexní-terapie je formou přirozené léčby, jejímž cílem je odhalit příčiny problémů, aby mohlo dojít k jejich odblokování. Poté už je vše v režii Vašeho těla, ve kterém se automaticky nastartují opravné procesy a dochází k postupnému uzdravování. Uzdravte své tělo i Vy jednou provždy.

Terapie na dálku

V dnešní době již navíc není nutné vážit daleké cesty za terapeutem. Terapii je možné absolvovat také na dálku. Postačí tedy, když budete mít chvilku času, třeba v pohodlí vašeho domova, a s terapeutem si zavoláte. Dobrou zprávou je, že terapie na dálku dosahuje stejně dobrých výsledků, jako osobní návštěva.

Odborný poradce a terapeut pan Radovan Babic již prostřednictvím telefonických rozhovorů pomohl mnoha klientům. Touto cestou vyřešil například problém pětičlenné rodiny, kde otec propadl alkoholismu a dcera trpěla anorexií, nebo majitelce kulhajícího psa, který dnes bez problémů chodí jako dříve.

Pro koho není terapie vhodná

V souvislosti s terapií je však nutné zmínit, že tento způsob řešení problémů není vhodný v případě kritického stavu, který vyžaduje lékařskou pomoc. Vzhledem k tomu, že v rámci terapie je vyžadována vysoká soustředěnost, není tato metoda vhodná pro osoby pod vlivem návykových látek.

Ultimátní terapie

Pan Radovan Vás za pomoci terapie dokáže zbavit všech Vašich problémů. Postupem času si také budete umět se svými problémy poradit sami, aniž byste potřebovali pomoc terapeuta.

Pan Radovan se také věnuje pokročilé a experimentální terapii, která odemyká vyšší schopnosti. Těmi lidstvo disponovalo v dávných dobách, ale již se na ně postupně zapomíná.

Více informací naleznete na www.bioliecba.eu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55