Na zdraví dítěte myslete již při plánování těhotenství!

Uvažujete se svým partnerem o rodičovství? V tom případě si je nutné uvědomit, že pro zdraví svého miminka můžete udělat mnoho již před jeho početím!Farmax1

Doplněk stravy FolGravid pro normální vývoj dětí

Každý rodič pochopitelně chce, aby byl jeho potomek naprosto zdraví. Jenže pro to je třeba něco udělat, a nemusí se přitom jednat o nic složitého. Tak například budoucí maminky si mohou pořídit přípravek FolGravid, tedy doplněk stravy, který je vhodné užívat již od samotného plánování těhotenství, ale také v jeho průběhu a následně až do ukončení kojení. Proč o tomto přípravku uvažovat?

  • Doplněk stravy FolGravid obsahuje zejména kombinaci kyseliny listové a kyseliny dokosahexaenové (DHA).
  • Právě DHA , jenž je vyrobena z kvalitního rybího oleje, je jednou z hlavních omega-3 mastných kyselin. Ty jsou (nejen) pro děti velmi důležité, a to např. pro správnou činnost mozku, ale také pro normální vývoj zraku.
  • Kyselina listová navíc pozitivně působí na normální růst zárodečných tkáních v průběhu těhotenství.
  • Aktuálně si je možné objednat limitovanou edici 30 + 10 tobolek zdarma, takže můžete výrazně ušetřit.

Kde přípravek FolGravid zakoupit?

Doplněk stravy FolGravid samozřejmě seženete ve všech lékárnách, lze si jej ale zcela jednoduše zakoupit v některém z internetových obchodů. A proč ne přímo u výrobce? V e-shopu Farmax.cz si navíc můžete pořídit také mnohé další doplňky stravy. Uveďme alespoň přípravek MenoMax, který je výraznou pomocí pro ženy při menopauze, neboť dodává potřebné vitamíny a doplňuje výživu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55