Ušetřit za oblečení nebylo díky secondhandům „Lidé lidem“ nikdy snadnější

Která žena by si nepřála mít na jaro, léto, podzim i zimu nové oblečení, mohla si každý den obléknout něco slušivé, co bude něčím netradiční a bude jí lichotit. To stejné platí i o její rodině, ať už jde o děti či partnera. Ženy za oblečení pro všechny utratí ročně spoustu peněz, přitom je ale jednoduché nakoupit sobě i ostatním potřebné oděvy levně a přitom ve velmi hezkém stavu, i když nebudou někdy úplně nové.

Second handy „Vše za 29 Kč a Vše za 49 Kč“

Ve větších městech se stále častěji objevují second handy, kde vše, co si vyberete, ať už jde o oblečení, obuv, kabelky či doplňky, pořídíte za 29 Kč nebo 49 Kč. Vyšším levelem jsou secondhandy Vše za 99 Kč, kde najdete oblečení značkové nebo ve velmi ucházejícím stavu. Tyto ale objevíte i v levnějších secondhandech, stačí se chvilku oblečením „prokousávat“.

Jestli jste zvyklí nakupovat ve vesnických krámcích s obnošeným šatstvem, ty městské, které se nachází v Brně, v Praze, ve Zlíně, Přerově… vás mile potěší. Jednotná cena, oblečení řazeno dle typu, zaměření, barev, rozhodně se nebudete přehrabovat ve směsi, která nemá žádné řazení a přehlednost. Dávno pryč jsou doby, kde tyto obchody navštěvují jen sociálně slabší osoby. Narazíte zde na mladé studenty, jež chtějí zajímavé kousky, v nichž vyniknou, stejně jako mladé ženy pracující v klasických funkcích, ale i výše postavené dámy, které nenašly nic trefného v klasických obchodech, kde navíc za módu utratí tisíce korun.

Poslední módní výstřelky zde nehledejte

Je fakt, že tady nenajdete to, co letí tento rok – tedy skutečně trendy oblečení. Co si ale budeme povídat, košile, trička, sukně i šaty, mezi nimi se dá vždy vybrat z druhů, které jsou nositelné x let, protože jsou ušity v klasickém střihu, který z módy nevyjde. Ti, co toto oblečení do second handu prodají nebo věnují, se jich zbavují proto, že už je měli párkrát na sobě a nechtějí chodit stále v tom stejném, zvlášť když je to něčím zapamatovatelný kousek. Není výjimkou, že natrefíte na nové oblečení s visačkou, kdy se prostě nakupující netrefil s velikostí pro obdarovaného, nebo se na oblečení jednoduše ve skříni zapomnělo. Anebo si jej koupil někdo, kdo si jeho nošení později rozmyslel, nebo zhubnul, ztloustnul…

Co utratíte za cestu, ušetříte mnohonásobně za nákup

Vydáte-li se na nákup, koupíte-li si např. bundu, šaty, kalhoty, košile a trička pro sebe i děti, i když za cestu do většího města utratíte např. 400 Kč (tam a zpět), v úspoře na oblečení se vám investice do jízdenek mnohonásobně vrátí. Kde byste za 99 Kč koupili krásnou zimní bundu, nebo za 29 Kč dětem trička, kraťásky, sukně nebo vestu na jarní období? Ani na internetu v bazárcích tak levně nepořídíte, tam navíc platíte poštovné, které je nutné k nákupu připočítat.

Vydejte se na nákup, spojte to s příjemným výletem. Second handy jsou otevřeny i o víkendech, takže když vyrazíte např. v sobotu ráno, dopoledne jste na místě, projdete se městem, zajdete na oběd, poté se vydáte nakupovat a v předvečer hezky zpět domů. Vynikající způsob, jak si udělat den jiný, pohodový a zakončený nákupem hezkých levných svršků, které vás zaručeně potěší.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55