Omlazení intimních partií kyselinou hyaluronovou

Zvětšení, respektive modelace prsou je v současné době naprosto běžnou záležitostí. Zatímco téma týkající se omlazení a vylepšení vzhledu ženských intimních partií je zatím docela tabu. Přitom se zákroky provádí nejen z estetického, ale také z funkčního hlediska.

Omlazení ženských genitálií se neprovádí pouze kvůli vzhledu, ale mnohdy se jedná o řešení psychických a fyzických problémů, které ženám komplikují sexuální život. V moderní medicíně se navíc klade důraz na neinvazivní metody, což platí i v tomto případě.

Injekce kyseliny hyaluronové

Kyselina hyaluronová je tělu naprosto přirozená látka, která se běžně nachází v buněčných stěnách, tělních tekutinách a mezibuněčných hmotách. Často bývá označována za zázrak přírody, neboť na sebe dokonale váže vodu, čímž pokožku hydratuje a zjemňuje. Vlivem kyseliny si navíc tkáně udržují tvar a také pružnost. Právě z daných důvodů se kyselina hyaluronová používá k obnově elasticity a poddajnosti genitálu. Omlazení intimních partií touto metodou je naprosto bezbolestný a ambulantní zákrok s okamžitým výsledkem.

Spousta žen má nepříjemné bolesti při pohlavním styku, jež jsou způsobeny především změnou tkáně genitálu, přičemž za změnami stojí vaginální suchost, stárnutí sliznice a porod, během něhož se vytvoří trhliny a jizvy. Stejně tak není dobré brát na lehkou váhu gynekologické záněty a výtoky, protože se kvůli nim stává tkáň příliš křehkou a vytváří se na ní mikrotrhliny. Postupem času dochází k nepoddajnosti tkáně, stupňuje se její citlivost, a tím pádem vzniká bolest při pohlavním styku. Pro ženu je pak intimní život spíše noční můrou než potěšení. Ovšem kyselina hyaluronová dokáže všechny uvedené problémy efektivně vyřešit a odstranit.

Jak celý zákrok probíhá?

Kyselina hyaluronová se aplikuje do oblastí genitálií injekčně. Gynekoložka nejprve ošetřovanou oblast pečlivě vyčistí a vydezinfikuje, aby nedošlo k zanesení a infekci. Pokud budete chtít, je možné nanést znecitlivující krém (případně injekční anestezii). I když celý zákrok není bolestivý, pouze je trochu nepříjemný. Bolesti se však bát nemusíte, neboť gynekoložka použije velice tenkou kanylu. Zákrok trvá necelou půl hodinu. Více informací najdete na této stránce.

Při ošetření poševní sliznice nastupuje efekt okamžitě. U omlazení velkých stydkých pysků, jimž má kyselina hyaluronová navrátit objem a pružnost, počítejte s tím, že se efekt dostaví zhruba do dvou týdnů, neboť výplň se zvětšuje postupně, a to tak, že na sebe váže molekuly vody. Po dvou týdnech přijdete na kontrolu, aby gynekoložka zkontrolovala, zda není nutné ještě doplnit materiál. Ještě je možné touto metodou vymodelovat bod G pro zlepšení sexuálního prožitku. Současná medicína je opravdu vyspělá.

Injekční ošetření kyselinou hyaluronovou není napořád, protože kyselina se postupně vstřebává. Zákrok se doporučuje opakovat po šesti až dvanácti měsících. Záleží samozřejmě na tom, jak rychle tělo kyselinu hyaluronovou vstřebá. U každé ženy je to jinak. Jakmile tedy začnete pociťovat, že vzhled stydkých pysků je horší a horší, objednejte se na další zákrok.

Kdy je omlazení kyselinou hyaluronovou žádoucí?

Vzhled stydkých pysků ovlivňuje celá řada faktorů – věk, ztráta hmotnost, porod a podobně. Postupem času velké stydké pysky mění svůj tvar, což je dáno ztrátou elasticity. Jestliže se za své intimní partie stydíte, protože vypadají tak, jak vypadají, je nejvyšší čas pro to něco udělat. Zdvihněte si opět sebevědomí, začněte si užívat postelové hrátky se svým partnerem, a to díky kyselině hyaluronové.

Informace pro tento článek poskytla klinika SKINCARE, o které si můžete víc informací přečíst na stránce https://www.skincareliberec.cz/.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55