Chlorella – zelená potravina, jež výborně revitalizuje a detoxikuje váš organismus

Ať chceme, nebo ne, naše tělo denně přijímá spousty látek, jež jej zanáší. Cítíme se pak unavení, můžeme mít problematickou pleť, zdravotní potíže, kterým nemůžeme přijít „na kloub“ atd. Přitom stačí učinit jednoduchou a všem dostupnou proceduru – očistu organismu pomocí zelené potraviny, řasy s názvem chlorella.

Superpotravina Chlorella pyrenoidosa

K nejkvalitnějším na našem trhu, patří chlorella nabízená společností Naturalis. Jejím pěstitelem je Taiwan Chlorella Manufacturing a získala řadu certifikátů jakosti u nás i v zahraničí. Je totiž speciálně zpracovávána metodou dezintegrovaného sprejového sušení.

Dezintegrace znamená narušení buněčných stěn řady, čímž usnadňuje lidskému organismu její vstřebatelnost. Nenarušená chlorella je vstřebatelná jen z 20%, kdežto dezintegrace zvyšuje tuto hodnotu až na 80%. Celý proces je natolik šetrný, že jsou zachovány nutričně hodnotné látky řasy.

V čem vám užívání chlorelly pomůže?

Největší přínos našemu tělu dává v podobě detoxikace, revitalizace a celkové obnově zdraví. Její užívání je zvláště doporučováno pro očistu, při snižování váhy a podpoře zdravého zažívání.

Obsahuje vitamíny a minerály: B, C, D, H, hořčík, sodík, zinek, železo, aminokyseliny jako glycin, kyselinu asparagovou, leucin, serin, tyrosin a mnohé další.

Užívání je závislé na tom, jestli jste chlorellu už někdy užívali, nebo jde o vaši první zkušenost. Při prvním užívání se začíná 3 tabletami denně, dávka se zvyšuje, až se po 15 dnech užívá 18 – 20 tablet denně. Dětem od 3 let se podává poloviční dávka denně. Ideální je zapíjet tablety vodou nebo šťávou z mladého ječmene.

Chlorellu můžete přidávat do krmiva i vašim čtyřnohým domácím mazlíčkům. I pro jejich zdraví je velmi přínosná.

 

Vyzkoušejte i vy účinky zelné potraviny, řasy chlorelly od společnosti Naturalis. Uvidíte, že se během několika dnů budete cítit lépe.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55