Sušička zabije dvě mouchy jednou ranou

Čas se stává drahocennou komoditou, kterou je na místě šetřit. Nezdráhejte se proto a využijte pomoci všech elektrospotřebičů, které vám ji nabízejí!

Praní prádla spojené s jeho následným věšením a sušením zrovna nepatří mezi činnosti, jež by ženy rády vyhledávaly. Ono toho totiž na zaměstnanou ženu může být docela hodně. Nejednu z nás tak děsí už samotný pohled na plný prádelní koš.

Neztrácejte drahocenný čas

Prádlo je zapotřebí v první řadě roztřídit. Na jeden komínek dát to světlé a na druhý tmavé. Prát je dohromady raději ani nezkoušejte. Z vaší oblíbené blůzičky by se tak mohl stát hadr na podlahu. Po náležitém roztřídění následuje vložení prvního komínku do pračky, aplikace pracího prášku a aviváže, nastavení konkrétního programu a spuštění samotného praní. Po jeho skončení musíte první várku z pračky vyndat a naplnit ji druhou várkou.

Sušení a žehlení v jednom

A první várku je zapotřebí usušit. A po usušení vyžehlit, složit a naskládat do skříněk. Čím větší počet členů v domácnosti, tím delší dobu si praní, sušení a žehlení vyžádá. A to si má zaměstnaná žena najít i čas na sebe. Naštěstí existují spotřebiče, které nám nějakou tu chvilku ušetří. Současné moderní sušičky prádla například usuší – prádlo tedy nemusíte věšet, ale i vyžehlí. Po dvou ne zrovna záživných činnostech se může slehnout zem. Klíčem je tedy pořídit si sušičku.

Sušička se šestým smyslem

Samozřejmě doporučujeme vybírat z těch nejmodernějších modelů. Jejich bohatá programová i technologická nabídka totiž splní sny i těch nejnáročnějších hospodyněk. Sušička prádla Whirlpool HSCS například disponuje dvanácti programy včetně unikátní senzorové technologie 6. smysl, jež dokáže odhadnout stupeň vlhkosti prádla a nastavit tak optimální parametr sušení. Tato sušička prádla zkrátka pozná, jak je prádlo mokré a jakým způsobem ho šetrně usušit. Na podobném principu jsou založeny i systémy AbsoluteCare® a SensiDry®, jež nabízí zase značka AEG a se kterými můžete sušit prakticky cokoliv od hedvábí až po funkční oblečení včetně přikrývek a bot. Na trhu je ale spousta dalších modelů, ze kterých si zcela jistě vyberete vyhovující právě vašim potřebám.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55