Zvětšení prsou implantáty lze i se zcela malou jizvou

Touha po krásných prsou je snem většiny žen. Se svými prsy je celoživotně spokojeno jen malé procento z nás. Toužíme po větších, pevnějších, jinak tvarovaných. Často nás překvapí změny třeba po zhubnutí či po porodu. Řešení nabízí silikonové implantáty. Avšak mnohé ženy odradí varování před komplikacemi, ale rovněž ne zrovna malá jizva. Prsní implantáty Motiva jsou jiné. Nabízí řešení s minimální jizvou a plastika prsou je rovněž bez tradičních pooperačních rizik.

Není plastika prsou jako plastika prsou. Vývoj jde kupředu, avšak stále se nabízí i tradiční implantáty. Rozhodně je dobré hledat vždy pokrokovější řešení. To bývá méně rizikové pro pacientky, nabízí estetičtější řešení a v případě Motiva implantátů též zcela zásadní zmenšení pooperační jizvy.

Miniinvazivní zvětšení prsou

Vložení implantátu do prsu vyžaduje u běžných implantátů až 5cm řez. Jizvu pak má žena v podpaží, pod prsem, nebo může být vedena v okolí bradavky. V každém případě je viditelnou a upozorní na to, že jsme si nechaly prsa upravit silikonovými implantáty. S revolučním řešením zvětšení prsou implantáty přišla značka Motiva. Implantát Motiva Ergonomix lze vložit do prsu se zcela minimální jizvou o velikosti 2,5 cm za pomoci sterilního sáčku ve tvaru trychtýře. Implantát se stlačí, a pak se vloží do předem vypreparované přesné kapsy. Malá jizva je již téměř nepostřehnutelnou. Řekněte si o malou jizvu a najděte si takového plastického chirurga, který pracuje s nejmodernějšími implantáty Motiva.

Prsa jako pravá

Minimální jizva a velice věrný tvar prsou – obojí umí implantáty Motiva nabídnout. Žádná žena nejde do rizika ohledně finálního vzhledu. Díky 3D simulaci Motiva Imagine AX3 lze vybrat pro každou ženu takový tvar implantátu, který je nejvhodnějším, nejestetičtějším a nejvíce naplňuje představu pacientky o finální podobě prsou. Pokročilá technologie tak umí pomoci vybrat vhodný tvar implantátu z více než 500 různých velikostí a tvarů, které značka nabízí. Každá žena dopředu vidí, jak budou její prsa po operaci vypadat. Jedna z pěti žen bývá u běžných implantátů nespokojena s jejich velikostí či tvarem. U Motiva implantátů je výběr natolik sofistikovaný, že k nesprávné volbě nedochází.

Bezpečná plastika prsou

Prsní implantáty se dnes dělají jako na běžícím pásu. Ženy mnohdy nabudou pocit, že jde o zcela bezproblémovou operaci. Ale není to tak. Pooperační komplikace existují a jsou poměrně hojné. Největším rizikem je vznik tzv. kapsuly. U běžných implantátů dochází k zánětlivé reakci v okolí, což bývá příčinou vzniku kapsulární kontraktury. Ta pak způsobuje vážné problémy, které vedou k nutnosti reoperace a k vyndání implantátů.

Implantáty Motiva vzniku kapsulární kontraktury předchází. Aplikují se zcela sterilním způsobem tak, že se do tkáně nemohou přenést žádné kožní bakterie. Riziko vzniku infekce se zcela minimalizuje. Implantát též na místě perfektně drží. Díky strukturovanému povrchu nedochází k jeho posunu.

Proč si zvolit implantáty Motiva?

Motiva implantáty dnes představují nejvyšší level, který si máme možnost dopřát. Jde o bezpečné implantáty s minimální jizvou, u kterých je identifikovatelný každý vložený implantát. U Motiva prsních implantátů nedochází k jejich posunu, ani ke vzniku kapsulární kontraktury. Dostáváte na ně doživotní záruku. Je nutné však připomenout, že z hlediska bezpečnosti je vhodné každý prsní implantát po 10 letech vyměnit.

Nezapomeňte na pooperační prádlo

Prvním krokem k dokonalým prsům je výběr vhodné značky implantátů a plastika prsou. Pokud už máte tuto fázi za sebou, je na řadě ta další – pooperační péče o prsa. Dokonalý výsledek je totiž nutné podpořit. Nezbytností je pooperační prádlokteré je nutné nosit dle instrukcí plastického chirurga po nezbytnou dobu po operaci.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55