Moderní mobil potřebuje náležité ochránit

Mobilní telefony už dávno nejsou malé, avšak pevné kostky, s nimiž se dají zatloukat hřebíky. Dnes již spíše připomínají plácačky na mouchy, ovšem ve velmi křehkém provedené.

To je také důvod, proč není dobré používat tento druh mobilních telefonů bez vhodné ochrany. Stačí totiž málo a stanou se nepoužitelnými.

Drahé, ale odolné

Kdo má dost peněz na rozdávání a zároveň by rád, aby jeho mobil vydržel více než jen jedno ťuknutí o parkety, může své peníze vložit do některého z obrněnějších modelů. Zde je však nutné zdvihnout varovný prst, jelikož tyto přístroje nebývají ani zdaleka tak elegantní, jak je tomu dnes zvykem.

Vzhledem k nutnosti použít více materiálu k ochraně těla telefonu není vůbec divu, že tyto typy jsou trochu nafouklejší. Navíc tím pádem mají nevýhodu i ve vyšší hmotnosti. Na druhou stranu jsou opravdu velmi houževnaté a jen tak něco je nepoškodí. Dokonce se s některými může člověk i běžně koupat, případně potápět do cca deseti metrů.

Levnější možnosti

Pro většinu lidstva jsou ovšem daleko zajímavější ochranné obaly. Ty nejenže telefon nezatíží, ale zároveň mu poskytnou patřičnou protekci. Obaly jsou efektivní hlavně proti pádům, ale do jisté míry dokáží mobil ochránit i před vodním živlem. Důležité je, aby obal na telefonu dokonale seděl. Pouze potom bude svou roli plnit maximální měrou.

Nejedná se o nic drahého, ovšem je potřeba vědět, kde nakupovat. Ideální je proto navštívit e-shop Ipouzdro.cz, kde se dá pořídit třeba i iPhone tvrzené sklo, případně řemínek Apple Watch.

Skla se samozřejmě dají koupit nejen pro telefony s jablkem v logu, ovšem také pro jiné typy. Majitelé značek, jako jsou kupříkladu Motorola, Realme nebo třeba Samsung, si mohou nechat displej také pořádně obrnit. Kvalitní sklo stojí jen pár stovek, takže nejde o žádnou velkou investici, o které by musel člověk dlouze přemýšlet.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55