Příjemné posezení u baru si vytvoříte i ve své kuchyni

Většina žen miluje svoji kuchyni. Jak pak by ne, trávíme v ní hodiny týdně a máme ji zařízenou dle svého vkusu. V kuchyni se ale nemusí jen vařit a péct, pořídíte-li si praktický a stále více lidmi oblíbený domácí bar, vyberete si pohodlné barové židle, budete zde trávit i hodiny klidu se svým přítelem, mužem nebo partou kamarádek. Víte, jaké židle jsou na našem trhu k dostání? Je jich spousta, stačí se rozhodnout a pohodlně se usadit.

Židle v perfektním designu

Máte rádi útulné prostředí, teplo, přírodní barvy… V tom případě se vám jistě zalíbí polstrované barové židle krémové barvy CL-7006-2 BG, které najdete na stránkách internetového obchodu Hawaj.cz. Noha je krásně lesklá v zrcadlovém efektu z pochromované oceli, sedátko je potaženo koženkou. Židle je výškově nastavitelná, nechybí pevnost a kvalitní zpracování. Stabilitu zajišťuje kruhová podstava o průměru 41,5 cm. Sedátko je plně otočitelné, prostorné, jeho rozměry jsou 41 x 42 cm. Tyto barové židle skvěle sladíte s jakoukoli barvou výmalbou nebo kuchyňské linky.

Oblíbené jsou i plastové barové židle. Vybírat si můžete z několika barevných variant a nejen barvami, ale i vzhledem dokáží oživit a rozjasnit každou moderní kuchyni. Jsou snadno udržovatelné, odolné, nechybí možnost výškového nastavení a otáčivost sedátka. Nosnost 120 kg představuje posezení i pro velké hosty a prostornost sedátka i opěrky znamená pohodlí i pro mnohahodinové setkání.

E-shop Hawaj.cz – barové židle i mnohé jiné

Právě teď jsou barové židle do kuchyně na stránkách e-shopu Hawaj.cz za skvělé akční ceny. Prohlédněte si je a objednejte co nejdřív, ať tuto skvělou nabídku nepropásnete. Ušetřit můžete více než 50% z původní ceny, a tak vybavit svou domácnost levně a zároveň kvalitně. Zároveň zde najdete i kancelářské židle, párty stany, chovatelské potřeby, trampolíny, nafukovací postele, stolní fotbal a mnohé jiné.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55