Pražské lázně Jupiter se postarají o pohodu vašeho těla i mysli

Zvláště na podzim se většina z nás cítí unaveně, bez energie a snadno tak propadáme splínům. Aby na vás špatná nálada nedosáhla, je lepší zaměřit se na její prevenci, dopřát si dostatek odpočinku, spánku a zaslouženou péči.

Výbornou možností, jak a kde načerpat nové síly, je navštívit lázně Jupiter. Užít si v nich můžete nejrůznější procedury, oblíbené lymfatické masáže, wellness a fitness programy a další. Můžete jet sami, s partnerem, dětmi, nebo třeba partou kamarádek.

Co vše lázně Jupiter nabízí?

Je toho skutečně mnoho. Vyzkoušet můžete účinky stále populárnější kryosauny, díky níž se zbavíte bolestí zad nebo svalů, prokrví se vám pokožka a budete vypadat mnohem svěžeji, zvýšíte svoji imunitu a obranyschopnost organismu, pozorujete zlepšení nálady…

Jestliže nejste spokojeni se svojí postavou, pomůže vám účinná neinvazivní, bezbolestná liposukce trvající 20 – 40 minut, dle toho, kterou z pěti typů si objednáte. Volit můžete z těchto bezbolestných liposukcí:

  • Neinvazivní liposukce / 3 v 1 Vacavite Prestige – SPA RF – Cryo Derm
  • Ultrazvuková vakuová liposukce „Vacavite Prestige“
  • Liposukce – kryolipolýza „Cryo Derm“ hubnutí mrazem
  • Ultrazvuková liposukce „Coccon“
  • Liposukce – radiofrekvenční „SPA RF“

Vaším úkolem bude jen příjemně se uvelebit na lůžku a nechat se příjemně opečovávat personálem lázní. Jde o hubnutí bez jo-jo efektu, které ocení a uvítá každá žena či muž.1015_titul

Máte-li rádi masáže, určitě vás zaujme turecká masáž Hammam s nádechem exotiky. Působí relaxačně, revitalizačně, omlazujíce a vašemu tělu pomůže k lepšímu uzdravování se. Probíhá s pomocí očistné pěny, jež je hlavním prvkem charakterizujícím Hammamu masáže. Užívat si ji budete celou hodinu, žádná část vašeho těla nezůstane opomenuta.

Lázně Jupiter nabízí výhodné zkušební SPA balíčky se slevou 55 – 70 %, čímž ušetříte až 10 982 Kč, nebo třeba lázeňský set 6 + 1. Pobytem můžete obdarovat i své nejbližší, stačí vybrat dárkový poukaz a věnovat jej k narozeninám, babičce za hlídání dětí v průběhu prázdnin, nebo jako vánoční dárek, který zaručeně sklidí nadšení.

Vydejte se na stránky laznejupiter.cz a vyberte si procedury, které se vám nejvíc zalíbí a pomůžou vám přesně na míru.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55