Domov jako ze škatulky i oblečení přesně vám či dětem na míru vytvoříte díky strojům Brother

Možná vám také babička nebo maminka říkala, že byste měla mít doma šicí stroj. Ještě před pár lety však byla spousta žen, které sice o šití slyšely, ale nevěnovaly mu velkou pozornost.

Dnes je to úplně jiné. Ženy všech druhů vzdělání, věku nebo sociálních skupin si pořizují šicí stroje, protože přišly na jejich kouzlo… Díky němu je nejen možné vytvořit si nádherný přehoz do ložnice, povlečení do postýlky synka, ubrus nebo krásné roletky do oken, ale i oblečení sobě i dětem a ještě si při tom výborně odpočinout. Šití, to je relax, který uvítá nejedna žena po náročném dni v práci, ať už pracuje hlavou, nebo rukami.nv20le-400x360

Proč šicí stroje Brother?

Společnost Brother patří ke špičce mezi výrobci šicích strojů. Poskytuje tříletou záruční dobu, výhodné nabídky, spoustu příslušenství, novinek a vychytávky, které umí jejich stroje, mnohdy u jiných šicích strojů nenajdete. Porovnáte-li kvalitu a cenu, zjistíte, že vynaložená investice je zasloužená a spolehlivost, jednoduchá ovladatelnost, pestrost možností v šití a mnohé jiné vám investici rychle vrátí.

Výhody šicích strojů Brother a Merrylock

Šicí stroje těchto značek jsou oblíbené pro hezký a moderní design, snadnou ovladatelnost, velké množství programů, které stroje nabízí, tichý chod, který nic nemění na síle šití a to i v případě, že budete šít těžké materiály.

Oceníte jistě i přehledný displej, díky kterému uvidíte, co máte jak nastaveno a v případě, že budete chtít změnit např. délku stehu, během vteřin ji měníte tlačítky na displeji. Už vám nebude dělat potíž tvořit dírky na knoflíky, šicí stroje Brother umí zhotovit dírku na míru knoflíku.

Oblíbené jsou i vyšívací stroje, díky nimž zhotovíte obrázky dle ročního období, pohlaví dítka, vyšijete slova, jména, ozdobné ornamenty… Nebo slyšeli jste o řezacích plotrech? Umožní vám vyrobit obrázky téměř z jakýchkoli materiálů a to i tapet, reflexních látek, nažehlovacích či nalepovacích materiálů a mnohého jiného.

Navštivte stránky eshop.brother-czech.cz a prohlédněte si ucelenou nabídku, která nabízí nejen šicí stroje, ale i overlocky, řezací plotry, vyšívací stroje a jiné včetně bohatého příslušenství.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55