Kuchyně Plzeň – to je nábytek na míru se zkušenostmi

Potřebujete novou kuchyň? Nebojte se chtít tu nejlepší. Nejde o luxus, který si nebudete moci dovolit, ale o kuchyni na míru. Pokud hledáte kuchyňské studio v Plzni, dobrou volbou jsou Kuchyně Kuchař.

Přestože je kuchyňské studio Kuchyně Kuchař nově založenou společností, rozhodně nečekejte firmu bez zkušeností. Stojí za ní totiž pan Kuchař, který v oboru prodeje a realizací kuchyní působí již 25 let a z toho působil 15 let jako vedoucí KIKA kuchyně Plzeň. Podobných odborníků je velice poskrovnu. Majitel přitom není jen tváří stojící za firmou. Velice pečlivě dohlíží na celý proces realizací kuchyní – komunikuje se zákazníkem, pomáhá najít optimální řešení, dohlíží rovněž na kvalitu realizace. Funguje jako supervizor, díky kterém jsou kuchyně z kuchyňského studia dokonalým nábytkem na míru. A přesně tím kuchyně musí být.

Proč nám nestačí levný sektor?

Je jedno, do jakého interiéru kuchyň plánujete. Důležité je vždy to, aby perfektně sedla do prostoru. Důvodů je více. Především je kuchyň častým místem různých nehod s vylitými ingrediencemi a jídlem. Pouze s perfektně a na milimetr sedící kuchyňskou linkou nebudete muset při každé drobné nehodě řešit půldenní úklid v kuchyni. Právě kuchyň je místo, kde se hromadí nečistoty v nevyřešených škvírách či koutech. Dobře navržená kuchyně na míru však sedne tak přesně, že tento problém nebudeme muset řešit.

Po jaké kuchyni toužíte?

Náš vkus se výrazně liší. Někdo miluje rustikální prvky a bez zdobných prvků charakteristických pro tento styl si hezkou kuchyň neumí vůbec představit. Provence styl je pro někoho splněným snem, pro jiné něčím, co nesmí překročit práh jeho bytu či domu. Prostě co člověk, to jiný vkus. V kuchyňském studiu Kuchyně Kuchař vám umí vyhovět, protože jde o kuchyně na míru. Je libo bezúchytové řešení linky? Líbí se vám některý aktuální nábytkový styl? V Kuchyně Kuchař si o linku v tomto duchu prostě stačí říct.

Dokonalost do hloubky

Kuchyně Kuchař se vyznačují nejen vysokou kvalitou, precizním provedením a perfektním designem. Každá zásuvka i skříňka jsou s praktickou výbavou. Díky tomu vždy víte, kde má ta která věc své místo. S takto vybavenou kuchyní se snadno udržuje pořádek a nic se neztrácí. Spojením vašich tužeb a doporučení pana Kuchaře může vzniknout skutečně kuchyňská linka snů.

Kuchyň jako část komplexního prostoru

Propojený obytný prostor s kuchyní je dnes standardem. Avšak pouze perfektně vyladěná kuchyňská linka s nábytkem v jídelně či v obývacím pokoji vytvoří dokonalý byt. Kuchyně Plzeň – Kuchyně Kuchař, to nejsou jen kuchyňské linky. To jsou i obývací stěny, které mohou být díky nábytku na míru ve stejné barvě či dekoru. Když vše ladí jak má, jde o dokonalý interiér. Začněte u toho nejdominantnějšího kousku – u kuchyňské linky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...