Místo vhodné pro „hnízdění“

Ženy jsou od přírody naprogramovány tak, aby fyzicky i psychicky zvládly úlohu matky. Pomineme-li fyziologické předpoklady a vyspělost duševní, pro zplození potomka je třeba ženu zahrnout láskou a materiálním zabezpečením. Dítě potřebuje zázemí a budoucí matka jistotu, že bude mít s kojencem kde složit hlavu.

Nezbytnou podmínkou pro nastávající mateřství je vlastní bydlení. Bydlet sami a ve svém se rozhodně vyplatí. Těhotná žena i matka po porodu tuto skutečnost velmi ocení, protože soukromí se v tomto případě nedá vyvážit ani zlatem. Přemýšlíte-li, jestli a kde zahnízdit, ideální adresou jsou byty v Praze Malešicích.

Skutečný domov na dosah

Malešický háj je unikátním projektem s potenciálem naplnit vaše sny. Ostrovem jistoty, bezpečí a soukromí uprostřed opravdové přírody. Skutečným a jedinečným domovem. A rozhodně se nejedná o prázdné fráze.

Prodej bytů v Malešicích je určen pro rodiny s dětmi. Lokalita je jako stvořená pro růst nové generace a nabízí vše, co mladá generace potřebuje. Rezidence nabízí 107 bytových jednotek v pěti příjemných domech, které mají architektonický styl a respektují soukromí obyvatel.

Projekt nabízí výběr od garsoniér s plochou od 31 m2 až po střešní penthousy s plochou přes 139 m2. Každý byt vždy doplňuje předzahrádka, balkon či terasa, ve dvou podzemních podlažích každého objektu jsou umístěny sklepní kóje a garážová stání.

Výhodná hypotéka i pro mladé

Na bydlení je navíc možnost získat výhodnou hypotéku od Hyposervis Consulting. Splátkový kalendář od Hyposervis Consulting  platí jak pro financování nemovitosti z vlastních zdrojů, tak pomocí hypotečního úvěru. Minimální vklad vlastních prostředků je 20% kupní ceny, hypotéku je tedy možné čerpat až do výše 80% kupní ceny jednotky.

Tak na co ještě čekáte? Pořiďte si fungl nové bydlení za solidní ceny. Investujte do svého bydlení, ale stejně tak do budoucnosti svých dětí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55