Prostěradlo úplně změní vzhled postele a zajistí vám příjemný spánek

Většinou chceme, aby byla naše ložnice hezká na pohled, čistá, abychom se v ní cítili příjemně, ale především, aby se nám v posteli dobře spalo. K tomu, abychom měli nerušenou noc a ráno se probouzeli odpočatí, bezeporu přispívá kvalitní matrace, polštář i přikrývka, ale také také materiál, ze kterého je vyrobeno povlečení a prostěradlo. Někdo upřednostňuje hladká bavlněná prostěradla, někdo vyhledává froté modely. Díky bohaté nabídce výrobců a prodejců ložního prádla si zaručeně vybere každý zájemce.3304

Snadné povlékání i údržba

K dostání je několik typů prostěradel. Zvolit můžete typ, jenž má po celém obvodu praktickou gumu, díky níž bavlněná i froté prostěradla drží pod matrací a jsou hezky napnutá. Postel tak nemusíte denně pracně urovnávat a to ani v případě, že na ní spí děti, jež během noci postelí „cestují“. Před koupí je důležité vzít v potaz, jaké rozměry matrace má, a to nejen co se týče délky a šířky, ale i výšky.

Druhým typem jsou prostěradla bez gumy, tedy klasická, na jaká jsme byli zvyklí již jako malé děti. I ty se dají dobře uchytit pod matraci, aby se nevysunovala. Stačí udělat na všech čtyřech rozích uzlík a schovat jej pod matraci.

Oblíbená jsou i mikroflanelová nebo bambusová prostěradla, která jsou velmi příjemná na dotek.

Co se týče údržby, prostěradla stačí vyprat a v případě, že si zvolíte např. typ s gumou po obvodu, nemusíte jej vůbec žehlit. Díky výbornému napnutí je vzhled krásně rovný.

Pohrajte si s barvami

Dávno pryč jsou doby, kdy byla k dostání jen bílá prostěradla. Dnes si lze vybírat z pestré palety barev, a tak se dá zajistit nový vzhled postele i se stejným povlečením. Kupříkladu vyměníte-li žluté prostěradlo za vínově červené, nebo tmavě zelené, rázem vaše lůžko vypadá úplně jinak. Barevné varianty mají rády nejen malé i větší děti, ale potěší také dospělé.

Kde nakoupit levně, ale kvalitně

Z mnoha typů ložního prádla v krásných moderních dezénech můžete vybírat na webových stránkách rodinnebaleni.cz. Kvalitní jersey prostěradla zde objednáte již od 109 Kč, nechybí zajímavé akční nabídky a výprodeje. V případě nákupu nad 1890 Kč získáte dopravu zdarma. Prohlédněte si nabídku prostěradel, povlečení, přikrývek, polštářů, dek, ručníků a dalšího zboží a zkrášlete svůj domov za pár korun.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55