Dopřejte dětem krásné a kvalitní školní batohy a aktovky, budou nadšeny nejen ony, ale i vy

Zdraví našich dětí je pro drtivou většinu rodičů na prvním místě. Čím dál víc dbáme na zdravou obuv, vybíráme oblečení z bavlny, kontrolujeme stravu a snažíme se, aby byla pro děti pestrá a chutná… Tomu se přizpůsobili i výrobci a prodejci školních potřeb a přináší školní batohy i aktovky, které vyhoví jak nárokům na zdraví, tak estetice a praktickému využití. Podle čeho dětem vybrat aktovku s ohledem na jejich věk?sova

Prvňáčci chtějí postavičky a barvy, rodiče vyztuženou zadní část aktovky a členění

Při koupi školní aktovky musíme dohlédnout na několik důležitých vlastností:

  • Pevná, vyztužená záda aktovky
  • Dostatečně široké popruhy s polstrováním
  • Stabilitu
  • Materiál použitý nejen na hlavní část aktovky, ale i ze spodní části
  • Rozdělení na přihrádky uvnitř
  • Postranní menší kapsičky na drobnosti, láhev s pitím a svačinu

Toto jsou základní vlastnosti, které bychom si měli všímat, než se rozhodneme pro koupi aktovky do školy prvňáčkovi nebo druhákovi. Pevná část zad je předzvěstí, že pořizujete zdravý model. Možná se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale i takhle malí školáci nosí do školy mnohdy učebnice a sešity vážící 3 i více kg. Polstrované popruhy ochrání ramena dětí před otlaky.

Stabilitu ocení každé dítko, je mnohem pohodlnější, když aktovka stojí a ono může hledat, co potřebuje, než kdyby si mělo tašku přidržovat, aby nepadala ke straně. Zaměříme-li se na materiál, měl by být dobře udržovatelný, skvělé je, když je voděodolný a ze spodní části je použita kůže nebo umělá hmota, jíž jsou chráněny venkovní spodní rohy.

Členění na více přihrádek umožňuje dítku větší přehled a možnost věci si uspořádat. Je dobré, když je svačina i pití mimo hlavní část aktovky, přece jen může dojít k nehodě a bylo by nemilé, kdyby se vylilo pití do sešitů.

Aktovka by měla mít i kapsičku na jmenovku, bezpečnostní prvky – např. odrazky, ucho pro snadné přenášení a pevné zapínání, které se hned neulomí, ale přitom jej dítě snadno otevře.

Větší děti chtějí být cool a originálníl254251

Pro větší děti určitě nebude aktovka to pravé „ořechové“. Školní batohy se podobají těm sportovním, přesto jsou více členěny, jsou polstrované, mají pohodlné zapínání a pojí design pro náctileté s požadavky na prostor.

Abyste se náctiletému potomkovi zavděčili, je lepší vzít ho na nákup školních pomůcek s sebou. Předejdete zklamání, odmítání nebo následným výměnám zboží.

Díky dostatku batohů a aktovek na našem trhu zajisté vyberete ty správné, ať už máte doma syny nebo dcery. O vhodném výběru s dítkem mluvte, vzájemně si sdělte své představy a investujte do kvalitních značek. Spokojenost se jistě dostaví na obou stranách.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55