Kočárky trojkombinace: chytré řešení všech cestovních nástrah

Jste ve světě kočárků úplní nováčci? Při spojení slov kočárek a trojkombinace nevíte, co si vlastně představit? Nedivíme se; vždyť vyznat se v celém spektru dětské výbavičky a ustát při tom nával emocí není jednoduché. Chceme vám dát pomocnou ruku a příležitost tuto multifunkční variantu kočárků 3v1 lépe poznat! Možná na konci zjistíte, že tyto modely jsou něčím přesně pro vás!

Co to jsou trojkombinační kočárky

Jde o cestovní systémy 3v1, které kombinují korbičku, autosedačku a hluboký kočárek. A ačkoliv to zní jako poslední výkřik módy, možná vás v právě takovém jako malé vaši rodiče vozili. Největší devizou těchto modelů je jejich versatilita – dokáží splnit všechny potřeby cestování od doslova prvního dne až do věku 3 let dítěte, dokud kočárku neodroste. Pohodlí a bezpečnost by pro ně měly být samozřejmostí, doplnit by je ovšem měl i stylový vzhled, funkčnost, snadná manipulovatelnost a skladnost. Nejenže usnadní a zrychlí každou cestu ven. V konečném součtu i ušetří relativně dost peněz, které byste jinak museli investovat do jednotlivých kousků!

Varianta 1 – hluboký kočárek

Poloha vleže je pro novorozence naprosto ideální vzhledem k nedostatečně vyvinutému kosternímu a svalovému aparátu. Samozřejmě, že každé dítě má spánkový rytmus trochu jiný. V průměru ale miminka v prvních týdnech prospí až 20 hodin, z toho část z nich určitě bude dřímat právě v kočárku. Zhruba do 6. měsíce pro vás tak bude hluboká vanička naprosto nepostradatelnou.

Varianta 2 – sportovní korbička

Na konci 6. měsíce věku dítěte už můžete začít uvažovat o tom ho přemístit do sportovnější a subtilnější varianty kočárku. Se stylovou korbičkou zvládnete nástrahy městské džungle, ideální bude i na výlety do přírody. Ať už se společně pustíte do dobrodružství kdekoliv, při výběru kočárku vezměte v úvahu váš životní styl. Čekají vás spíše klidné procházky do zpevněných a dobře upravených cestách? Nebo se už těšíte na to, až malého vezmete na pořádný off-road? Přizpůsobte tomu volbu svého budoucí sporťáku!

Víte jak poznat moment, kdy už můžete děťátko v kočárku posadit? Jakmile se začne samo přetáčet za zad na bříško a zpátky, symetricky se plazí a má nízký šikmý sed.

Varianta 3 – autosedačka

S trojkombinačním kočárkem, který lehce proměníte v autosedačku, získáte ještě větší flexibilitu na svých cestách. Rychlé zajišťovací a uvolňovací systémy vám umožní snadnou modifikaci – autosedačku jednoduše stačí posadit na rám, zacvaknout a vyrazit třeba do obchodů. Variantu tzv. vajíčka také oceníte ve chvílích, kdy je potřeba dítě snést ze schodů nebo ho naopak do patra vynést. Celá konstrukce je velmi lehká a dynamická.

Co rozhodně nepodcenit? Jednoznačně otázku bezpečnosti. Tak, jako klasické dětské autosedačky musí projít řadou testů a být schváleny pro použití v autě, ani “kočárkové” autosedačky nejsou výjimkou! Hledejte proto certifikát osvědčující splnění bezpečnostnostní evropské normy ECE R44/04.

Trojkombinační kočárky vynikají svou praktičností. Dokáží uspokojit potřeby vás i vašeho děťátka pomocí jediného cestovního systému. Unikátní kombinace tří funkcí vám umožní jeho nepřetržité používání od narození miminka až do věku 3 let. Vyberte si model, který svými technickými parametry a cenou nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Detaily pak dolaďte pomocí příslušenství.

Dáváte přednost multifunkčním modelům nebo preferujete nákup jednotlivých segmentů – kočárek, korbička a autosedačka?

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...