Láká vás něco doma změnit? Co zkrášlit stěny jedinečnými samolepkami?

Jen málokdo zatím neslyšel o krásných dekoracích do interiéru s názvem samolepky na zeď. Mnozí ale stejně nevědí, jak rozmanité kousky se dají pořídit, v jakých stylech, barvách nebo povrchových úpravách se vyrábí. O to větší je jejich překvapení, když objeví e-shop s tímto zbožím a jednoduše nelze nevybrat si ať už do obýváku, ložnice, na toaletu či do dětského pokoje.zebra-obraz-1324-a

Příjemné prostředí ložnice

Samolepky na zeď ložnice umožní bez velké námahy nebo požadavků na čas naprosto změnit ráz celé místnosti. Ať už jste romantici, máte rádi květiny, asymetrické tvary nebo třeba nápisy, tu správnou nálepku zajisté vyberete. Velmi vkusné je, když si zakoupíte sadu, jež obsahuje jak velkou, tak menší samolepky. Největší umístíte kupříkladu vedle zrcadla u taoletního stolku a menší zkrášlí prostor kolem vypínačů, obrazů či okna.

Zvířata, stromy a rostliny se hodí do každé místnosti

Pokud nechcete sáhnout vedle, vsaďte na drtivou většinou lidí oblíbená zvířata. Do obývacího pokoje lze umístit exotická zvířata, např. samolepky zeber, žiraf, slonů a dalších, díky čemuž uděláte prostor netradičním a zajímavým. Jestliže bude vybavení interiéru korespondovat s barvou stepí, savan a pouště, celkový vzhled bude nepopsatelně hezký.

Ani ti, kteří se shlíží v rostlinách nebo stromech, nepřijdou zkrátka. Samolepka na zeď strom se hodí nejen do obýváků, ale i do pracoven nebo do vstupní haly. Letitý strom v sobě skrývá tajuplnost a svým způsobem moudrost ukrytou do letokruhů, ocení jej všichni, kdo si zakládají na vzdělání a jistotě. Máte podlahu z masivu? O to větší motivaci máte, proč k ní navázat právě samolepkou stromu.

Působivé a hezké jsou i samolepky na zeď pampeliška. A které prostory s nimi zkrášlit? Což tak umístit je ke vstupním dveřím, aby vše působilo tak, že vám dovnitř zavál vítr a semínka pampelišky právě rozfoukl?

Nezapomeňte na dětimimon-hlava-s-okem-1931-c

Velkou radost dělají nálepky na zeď dětem. Pokojík jim oživí veselá zvířátka, postavičky z pohádek a seriálů, auta, motýlci nebo třeba námořnické motivy či samolepicí dekorace na zeď s tematikou závodního prostředí.

Nežijte v černobílém a fádním domově. Dodejte mu náboj díky samolepkám na stěny, které jej rozsvítí a ukážou osobnost vás i vašich dětí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...