Rozzařte vaši ložnici i dětské pokojíky novým, kvalitním povlečením od společnosti Tibex

Zdá se vám, že je vaše ložnice fádní? Nebo přemýšlíte, čím podpořit krásnou a útulnou atmosféru v pokojících vašich dětí? V tom případě si prohlédněte širokou nabídku povlečení od Tibex.cz. Jde o českého výrobce, který nejen povlečení, ale i deky, ubrusy, ručníky, prostěradla a jiné, vyrábí už po více než deset let. Zaměřuje se nejen na kvalitu, ale i na obměňování vzorů a barev ať už jde o bavlněné, flanelové, krepové, saténové, mikroflanelové, popelínové i damaškové povlečení.ls_ba_komb_modra_hvezda_1

Zaměřeno na spokojenost zákazníka

K odběratelům povlečení, ale i plněného programu nebo koupelnových textilních potřeb patří nejen domácnosti, ale i hoteliéři. Oceníte jak klasiku v podobě jednoduchého, krásného povlečení, tak netradičnost v podobě ložního povlečení pro dospělé, ale i pro děti. Nechybí abstraktní pojetí, stejně tak si můžete vybírat z květinových motivů a děti zaujme a nadchne povlečení s oblíbeným krtečkem, princeznami z dílny Disney a jiné. Větší děti zase ocení fototisky – povlečení s fotografií koní, leopardem nebo roztomilým štěňátkem v košíku.

Aby byla postel dokonalá, vyberte si ve stejné barvě i prostěradlo. Ať už máte rádi froté, bavlněné, mikroflanelová, určitě si vyberete. Nabídka společnosti skýtá celkem 6 druhů prostěradel.

Kvalitní textil do každé místnosti

Oživit můžete i koupelnu a kuchyni. Velmi hezký je koupelnový program, který vám vytvoří hezkou atmosféru při koupání. Za zmínku stojí i dekorace, např. dekorativní polštářky, jež se hodí jak do postele, tak na gauč v obývacím pokoji.

Přednosti společnosti Tibex.cz

Jak již bylo zmíněno, jde o předního českého výrobce textilu s více než desetiletou tradicí. Nabízí výrobky za příznivé ceny a objednané zboží expeduje do 48 hodin. Potěší vás jistě i skutečnost, že bude-li vaše objednávka za více než 2 000 Kč, získáte dopravu zdarma.

Dejte své ložnici nový rozměr díky pestrému a kvalitnímu povlečení od firmy Tibex. Budete spokojeni jak s kvalitou, tak povedeným designem.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55