Trápí vás či vaše děti časté nachlazení? Nastartujte imunitní systém

S příchodem podzimu se mnozí z nás potýkají s rýmou, kašlem, ale i zánětem průdušek, středního ucha a jinými nemocemi. Virům a bacilům se v sychravém počasí daří a tím, že se denně setkáváme s nemocnými, jež chodí do práce, školy a školky, je tedy jen otázkou času, kdy onemocníme, pokud je náš imunitní systém oslaben.dozy-zele-3

Abyste předešli nemocem, začněte co nejdříve užívat doplňky stravy, jež doplní organismu potřebné minerály, stopové prvky, vitamíny a budete více odolní.

Neutrácejte zbytečně, investujte do kvalitních doplňků stravy

Na našem trhu, a to jak v lékárnách, tak v drogeriích, můžete zakoupit spoustu preparátů, jež lákají svojí cenou, ale účinné příliš nejsou. Je důležité sledovat složení a množství účinných látek v jednotlivé kapsli či tabletce. Záhy tak lze zjistit, který přípravek je silnější a výhodnější.

I pro děti tady jsou doplňky stravy pro podporu imunity. Oblíbené a chutné jsou kupříkladu Vibovit ve formě želé. Vzhledem připomínají zvířátka, písmena a další – ty jsou určeny pro děti již od tří let. Pro čtyřleté a starší jsou určeny cucavé tablety a pro děti ve věku 8+ zakupte tabletky s větším množství železa a vitamínů.

Obsahují jen 100% přírodní barviva, cucavé tablety jsou bez laktózy a umělého aroma, naopak obohaceny jsou zvýšeným obsahem vitaminu D.

Jezte dostatek zeleniny, ovoce a dodržujte pitný režim

Předcházet nemocem a snáze je překonat, když nás přece jen skolí, pomáhají i ovoce a zelenina. Kupříkladu paprika má více vitaminu C, než citron. Naše těla jsou zvyklá zpracovávat plodiny vypěstované u nás, získají z nich více, než z tropických druhů, měli bychom je v jídelníčku před zahraničním ovocem z dálných zemí upřednostňovat.

Vhodné je i pití čajů. Např. kopřivový pomáhá pročistit krev, lípový je výborný, chcete-li se vypotit, mátový zklidní rozbouřený žaludek a černý je nejlepší, pokud máte průjem nebo zvracíte.

Budete-li se o své zdraví starat a v případě onemocnění se na pár dnů uchýlíte do postele, zajisté sychravé, studené měsíce hravě přečkáte.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55