Vibrátor párový, nebo pro dvojitou penetraci? Poradíme, kterému dát přednost!

Ještě ve svém erotickém kufříku nemáte párový vibrátor? Nebo vibrátor na dvojitou penetraci? To je chyba! O hodně přicházíte!

Párový vibrátor je hitem sezóny. Je totiž zdrojem hned dvojího potěšení. V jeden okamžik stimuluje G bod i klitoris. A k tomu zužuje vagínu, což uvítají především ženy, které přivedly na svět nějakého toho caparta. Není na místě, milé dámy, hodně důvodů, proč byste o tuto hračku měly obohatit svůj erotický arzenál?

Jaký model zvolit?

To v podstatě záleží na vašem rozpočtu. Na erotickém e-shopu sexio.cz najdete párové vibrátory v cenách od 778 korun do 2574 korun. V čem se od sebe liší? Samozřejmě, že svými funkcemi. Ten nejdražší jich má nejvíce. Ale víte, co se říká? Že i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo.

Nejlevnější či nejdražší?

Buďme ale konkrétní. I nejlevnější model Partner – Couples Massager za necelých osm set korun disponuje dvěma výkonnými motory a deseti vibračními programy s různou intenzitou stimulace! Ty samozřejmě můžete střídat dle libosti. K tomu je voděodolný, takže se s ním můžete oddávat erotickým hrátkám třeba ve vaně.

Investujte do svého potěšení

Pokud jste ovšem, milé dámy, do svého potěšení ochotny něco investovat, zaměřte svou pozornost na luxusní tmavě růžový párový vibrátor Lelo – Noa. Za ten si sice něco připlatíte, ale věřte, že nebudete litovat. Tento sametově hebký krasavec totiž dokáže stimulovat hned několik erotogenních zón najednou. A na jedno nabití vás bude těšit až 4 hodiny v kuse!

Trojnásobný orgasmus realitou

Zdrojem nekonečného potěšení může být i párový vibrátor na dvojitou penetraci, jímž pro změnu zároveň dochází k análnímu a vaginálnímu potěšení. A stimulovat s ním můžete i klitoris! Zvolíte-li model s dálkovým ovládáním, hravě je na spadnutí hned trojnásobný orgasmus: vaginální, anální i klitoriální! Tak neváhejte!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55