Nenechte se odradit ostýchavostí a pořiďte si na léto výraznou rtěnku

Každá žena si přeje být krásná a k tomu neodmyslitelně patří nejen správný životní styl, sportování, péče o duši, ale také o pleť, pokožku a naši tvář. Základem je její čištění, hydratace, používání krému dle typu pleti a našeho věku, jen opečovávaná tvář je bez pupínků, flíčků, je svěží a působící zdravě.

Pokud máme pleť hezkou, směle do toho, abychom tvář zkrášlily make-upem a dekorativní kosmetikou. Drtivá většina žen používá tři základní pomůcky: řasenku, pudr příp. make-up a rtěnku. Ty pečlivější doplní kosmetickou taštičku o tužku na obočí či oční linky, ale také tvářenku. Pokud se zastavíme u rtěnek, podíváme se na aktuální módní trendy, ale také na to, jaké rtěnky jsou ženami nejpoužívanější a ze kterých mají naopak strach a na míle daleko se jim vyhýbají, přitom ale zbytečně a připravují se o možnost být víc sexy a žádanější.

Trendy přejí přirozeným tónům

Jestliže se zaměříte na aktuální líčení mladších i starších žen, záhy zjistíte, že je v módě i oblíbenosti nenápadné krášlení rtů. Jde pořád i styl nude, tedy přirozené jemné líčení, kterým žádná žena nic nepokazí. Je ale potřeba zvážit barvu pleti, pokud jste totiž bledší typ, odstín nude byste měla nahradit některým výraznějším. Ať už se bude jednat o odstín, který bude mít nádech do růžova, fialova, oranžova nebo hněda.

Co se týče oblíbenosti rtěnek, v popředí jsou i růžová a odstíny do vínova či fialova.

Výhoda červených rtěnek

Velkou předností rudých rtěnek je, že se hodí k světlým i tmavým typům, záleží jen na odstínu, který zvolíte. Pozor však dejte na odstín vaší zubní skloviny. Jestliže máte zuby bělounké, omezovat se nemusíte, u nádechu do žluta ale rtěnka s tónem do oranžova žlutost zvýrazní. Pokud si tedy kupujete rtěnku, neměly byste si ji pouze prohlížet či nanášet na zápěstí, ale měly byste si ji přiložit i k zubům.

Předností rudé je i to, že velmi přitahuje pozornost mužů. Chcete-li být sexy, určitě rudou rtěnkou zabudujete. Nemusíte si nanášet dvě vrstvy, které lépe drží, ale můžete rtěnku nanést štětečkem jen decentně, čímž rtům dodáte zdravý tón, ale přitom nebudou rty tak křiklavé.

Dávno pryč jsou ale doby, kdy rudé rty naznačovaly, že jde o „povolnější“ ženu. Pokud si k rtěnce navíc pořídíte i stejný odstín laku na nehty, budete královnou večírku. Stačí obléknout si černé koktejlky nebo krajkové šaty a máte vystaráno.

 

Rada na závěr

Pamatujte, že máte-li výrazně nalíčené rty, neměly byste mít příliš výrazně nalíčeny oči. Vždy si vyberte, kterou ze svých předností, zda oči, nebo rty, zvolíte pro danou příležitost, jako dominantní.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55