Třídíte doma odpad? Pořiďte si funkční odpadkové koše na tříděný odpad!

Je stále běžnější, že se hospodyňky snaží třídit odpad tak, aby se do toho komunálního dostalo co nejméně z odpadu, který vyprodukují jejich rodiny. Tímto způsobem šetří životní prostředí, vrací suroviny zpět do oběhu a mohou přispět k výrobě levnějších produktů. Jde o velmi prospěšnou činnost!

Pokud patříte také k těm, kteří odpadky třídí, určitě byste se měli zajímat o to, jak byste si svou práci mohli co nejlépe usnadnit. Pomohou vám k tomu praktické nádoby na odpad!

Odpadkové koše do každé domácnosti

Jednou takovou důmyslnou věcičkou jsou odpadkové koše na tříděný odpad. Vejdou se hezky do kuchyňské linky, takže i když budete chtít třídit hned od začátku, není to problém. Ukryjete ho stejně dobře, jako klasický, obyčejný odpadkový koš.

Vejdou se ale i do jiných skříněk, takže je můžete umístit do koupelny, pokojíku dětí, manželovy dílny či garáže nebo kdekoli jinde. Velkou předností je, že se dají instalovat nejen do interiérů, ale i ven.

Dostávají se stále častěji i do různých firem, nemocnic, škol a dalších institucí!

Hezké a pevné plastové popelnice

Stejně dobrou funkci musí plnit i plastové popelnice. K vidění jsou před každým domem, na veřejných prostranstvích, dvorech… Jsou propracované a díky použitému kvalitnímu plastu jsou odolné proti poškrábání, tlaku, UV záření i chemickým látkám.

Lze si zvolit z několika barevných provedení – černé, červené, zelené, žluté, modré… a v poslední době se stále častěji využívá i barva hnědá, která je prioritně určena pro BIO odpad. Jde především o zbytky jídla nebo odpad ze zahrady.

I velikostně jsou různé, nejčastěji o objemu 120 l a 240 l. Jejich pohodlný přesun, i když jsou naplněné, zajišťují pevná a stabilní kolečka a madla navrchu popelnice. Přesun tak nedělá potíž mužům, ale ani ženám!

Pořiďte si také praktické odpadkové koše a kvalitní popelnice a vypořádejte se s odpadem pohodlněji.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55