Každé dítko zabaví dětský ponk s nářadím, přijměte proto tip na skvělý dárek k Vánocům.

Blíží se nejkrásnější svátky v roce a k nim se bezesporu pojí přemýšlení o tom, co koupit dětem pod stromeček. Ať už máte doma malého či většího chlapečka, nebo holčičku, která ráda opravuje nebo zatlouká, výborným námětem na dárek je ponk pro děti. Najdete ho nejen v mnoha dětských pokojících, ale i v mateřských školkách. Jde totiž o hračku, která dokáže zabavit po mnoho hodin a opakovaně.detsky-stul-s-naradim-836800

Co na ponku děti tak baví?

Kouzlo spočívá v tom, že se dítko může velmi kreativně vyřádit. Ať už bude chtít kroutit, točit, vrtat, šroubovat, zatloukat, upevňovat či cokoli jiného, dětský ponk s nářadím mu to plně umožní. Každý den může vyrábět něco jiného, díky množství různých činností se zabaví vždy trochu jinak a naučí se to či ono nové nebo lépe.

Kupříkladu model STEP2 dětský pracovní stůl s nářadím rozvíjí jemnou motoriku dětí tak, že jsou v něm vestavěné otvory nabízející šroubování, nechybí vrtačka a k ní praktický držák, pilka, kladívko pro zatloukání, skutečný pracovní svěrák, háčky, svorky… a další příslušenství v celkovém množství 22 ks. Ponk je svojí velikostí ideální do dětského pokoje i herny.

Vyberte si dětský ponk od ověřeného prodejce

Kvalitní dětské ponky včetně nářadí pro děti na našem trhu nabízí společnost StepTwo. Jde o ponky vyráběné americkou společností www.thestep2company.com, která vyrábí i mnohé další užitečné a praktické hračky pro větší i menší ratolesti.

Na stránkách společnosti StepTwo najdete nejen dětské ponky, ale i odrážedla, houpačky, dětské kuchyňky, hudební nástroje, výtvarné stolečky a tabule a další.

Udělejte vašim dětem velkou radost a věnujte jim dětský ponk, nebo některou z dalších hraček z webových stránek StepTwo. Uvidíte, že budou nadšeny, budou se hrát zaujatě a se zápalem po dlouhý čas a vy budete mít radost, že jste zvolili dárek, se kterým se nejen hrají, ale zároveň je zábava učením.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...