Přemýšlíte o zajímavém vánočním dárku? Co třeba věnovat rodině či přátelům fotoknihu?

Nejen před oslavou narozenin, ale i svatbou, významnou životní událostí nebo Vánocemi přemýšlíme, jak naše nejdražší obdarovat. Mnohdy nám dochází nápady, a přestože víme, že hledáme dárek, který nejenže potěší, ale zároveň se k němu bude obdarovaný rád vracet, nevíme, pro jaký se rozhodnout. Právě tady se výborně hodí fotokniha. Stačí zvolit správné fotografie z výletů s rodinou, dovolené s partou přátel, z okolí vašeho domova nebo momentky z běžného života, a rázem můžete dle svých představ online editovat fotoknížku, která bude unikátní a „šitá na míru“.person-e835b50e21_640

Vybírejte z mnoha podob díky různorodým šablonám

Zhotovit si fotoknihu z vlastních fotek je naprosto jednoduché. Nejdříve si přichystáte vyhovující fotografie. Velmi efektní je, když vyberete takové, jež odpovídají danému měsíci v roce. Např. na leden použijete momentku, na které se sáňkují děti, únor může zachycovat procházku zasněženým lesem, březen ukáže, že už se objevují dny, kdy trávíme na zahradě čas ve vestách a podobně.

Následně si zvolíte společnost, kterou výroba fotoknih baví. Právě takovou najdete na stránkách Fotoknizky.cz. Svůj zápal pro nabízenou službu dokazuje tím, že přináší mnoho zajímavých šablon v různých stylech, z nichž lze vybírat, kvalitním zpracováním, srozumitelností editoru pro úpravu fotoknih i kvalitní péčí o zákazníky. Fotoknížku vám vyrobí a odešle již do 7 pracovních dnů.

Proč věnovat fotoknihu?

Vezmeme-li si fotoaparát, nebo usedneme-li k počítači, prohlížení fotografií nemá takovou sílu, jako když si listujeme albem. Fotoknížka má ještě to kouzlo, že díky šablonám působí upraveně, profesionálně a použité fotky v ní mají úplně jiný ráz, než když jsou jen nalepeny či zasunuty v obyčejném albu. Každý ji otvírá rád a to nejen při dlouhých večerech, ale i při rodinných oslavách nebo návštěvě kamarádů, kteří se u nás nečekaně zastavili.

Právě nyní můžete ušetřit

Na stránkách Fotoknizky.cz vás čeká výhodná podzimní akce – sleva 30 % a fotoknihy již od 279 Kč. Neváhejte a objednejte si krásně zpracované vzpomínky již nyní. Budete spokojeni, jak levně jste pořídili tak hezký a oblíbený dárek.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55