Hledáte nové bydlení na Žižkově? Na první pohled vás uchvátí Byty Na Vackově!

Sen o vlastním bydlení je pro mnoho lidí těžko splnitelný, protože nemohou najít ideální lokalitu. Naštěstí jsou již v prodeji byty Vackov nacházející se v prudce rozvíjející se čtvrti pražského Žižkova. Na své si zde přijdou rodiny s malými dětmi, bezdětné páry, single žijící jedinci i aktivní senioři.

Ve čtyřech bytových domech se nacházejí komfortní byty Žižkov, které upoutají svou moderní tváří a dokonale zpracovanými detaily interiéru i exteriéru. Není divu, když projekt probíhá pod taktovkou zkušeného developera Metrostav Development a. s. Unikátní návrh pro něj připravilo studio MS Architekti a autorem konceptu je ateliér KAAMA.

Co vědět o projektu?

Nové byty Praha jsou elegantní a nadčasově zpracované. Důležité však je, že nabízejí 124 bytových jednotek, aktuálně je dostupných 95 luxusních bytů, které jsou situovány do 4 rezidenčních domů. Jedná se o dispozice od 1+kk po 5+kk s podlahovou plochou od 31 do 109 metrů čtverečných. Budoucí majitele potěší, že každému z nich patří balkon, terasa, předzahrádka a k některým bytovým jednotkám je možné dokoupit i garážové stání. Novostavby Praha jsou tedy zajímavou volbou bydlení a jedná se tak o smysluplnou investici. Pro rezidenty budou připraveny k nastěhování na jaře 2024.

Bydlete blízko přírody

Rezidenční soubor staveb Na Vackově najdete na Praze 3, a to mezi ulicemi Malešická, Olgy Havlové, Na Vackově. Jen si představte, že jsou byty Praha v přímém sousedství s parkem Židovské pece. V každém případě se můžete spolehnout na skvělou dopravní a občanskou obslužnost. Počítejte také s blízkostí kulturních, restauračních a vzdělávacích zařízení, obchodních center a zábavných zařízení. Rezidenční projekty v Praze mají budoucnost, protože si díky nim zařídíte bydlení snů.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55