Poradíme Vám s výběrem nové obývací stěny

Potřebujete nutně novou obývací stěnu? Nevíte, jak vybrat tu nejvhodnější? Potom věnujte pár minut následujícím řádkům. Na nich Vám poradíme, na co se před nákupem zaměřit především.

NH2

Jak vybrat obývací stěnu?

Zdaleka nejdůležitější jsou pochopitelně rozměry obývací stěny, protože příliš velká, anebo naopak příliš malá nebude v obýváku působit právě nejlépe. Z hlediska rozměrů se také zkuste zamyslet, kolik věcí od televize, přes knihy po dekorace chcete mít na jednotlivých částech umístěno. Prázdné ani přeplněné prostory totiž rovněž nebudou budit dobrý dojem.

Pokud přemýšlíte o vzhledu, což je velmi důležité, měli byste vědět, že nabídka obývacích stěn dnes musí uspokojit prakticky každého. Lze si totiž pořídit jak výrobky s klasickým vzezřením, tak s moderním designem. Záleží na tom, jaký styl preferujete.

Barevné provedení je vhodné volit dle barvy stěn a podlahy, což snad ale zdůrazňovat nemusíme. Naopak Vás budou jistě zajímat pořizovací ceny, které se odvíjí od materiálu. Nechcete-li tolik utrácet, můžete zvolit lamino, naopak poměrně drahé jsou obývací stěny z masivu, jež jsou na druhou stranu pevnější a stabilnější.

Nákup obývací stěny. Kde si ji pořídit?

Obývací stěnu si lze pořídit v kamenném obchodu s nábytkem anebo v některém z e-shopů. Možná si budete chtít před nákupem vybraný nábytek „osahat“, ani to však nemusí být u internetových obchodů problém. Mnohé totiž nabízejí možnost přímého vyzvednutí ve skladu. Tuto variantu umožňuje i společnost Nábytek Helcel, kterou berte jako náš tip na závěr.

 

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55