Zbavte své tělo volných radikálů za pomoci superpotraviny Maqui Berry.

Superpotraviny i zelené potraviny se stávají mezi českou populací stále oblíbenější. Není divu. Jsou zdraví velmi prospěšné a pomáhají nám zbavit se škodlivých látek, které do svého těla dostáváme, ať už chceme, nebo ne.maqui-berry-naturalis-100g

K velmi vyhledávaným patří superpotravina Maqui Berry. Na první pohled byste ji mohli přirovnat k borůvkám, složením je však mnohem bohatší. Byla dokonce označena za plodinu dle ORAC obsahující největší množství antioxidačních látek, jež bojují s volnými radiály. Za svou ji přijali již indiáni z And, kteří jí přičítali pozitivní vliv na svůj dobrý zdravotní stav, jímž se skutečně právem pyšnili.

Široké využití a velké působení

Začnete-li užívat Maqui Berry, podpoříte především proces:

  • Detoxikace organismu
  • Odplavení oxidantů
  • Hubnutí
  • Revitalizace
  • Obnovy zdraví

Je však zapotřebí, abyste sáhli po prověřeném a kvalitním produktu. Právě takovým je Maqui Berry od společnosti Naturalis. Produkty Naturalis získaly mnoho certifikátů jakosti u nás i v zahraničí a jejich nabídka obsahuje produkty nejvyšší kvality v ČR.

Péče při pěstování, sběru i šetrné zpracování

Bobule Maqui Berry jsou pěstovány v Peru potomky původních domorodých obyvatel, kteří používají zkušenosti svých předků. Zapojena je i moderní technologie pro kontrolu produktu a tak je zajištěna nejvyšší jakost. Za tu ostatně získal produkt certifikáty jakosti.

Bobule jsou sušeny netradičním způsobem – lyofilizací, tedy sušení mrazem. Tak se zachovává v produktu 95% účinných látek. Při běžném sušení to bývá jen 50%.

Dávkování a podávání

Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 – 2 zarovnané čajové lžičky 1-2x denně. Děti starší 3 let užívají 1 zarovnanou čajovou lžičku 1x denně.

Ideální je prášek zamíchat do vody, šťávy, jogurtu nebo mléka. Stejně tak si jej můžete přidat do kaší, cereálií, do koktejlů nebo na zmrzlinu. Je to jen na vaší chuti a fantazii.

Vyzkoušejte produkt Maqui Berry od Naturalis. Denní dávka vás vyjde jen na 2,50 Kč a to za vaše zdraví jistě stojí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55