Bohatý výběr kusových koberců u Vopi

Nedovedete si představit Váš obývací pokoj bez moderního koberce, avšak zatím jste nenašli takový, který by Vás zaujal? Díky nabídce od společnosti Vopi se výběr koberců do domácnosti stane skvělou zábavou.Za velmi výhodnou cenu u Vopi koupíte také dětské koberce.  V nabídkovém katalogu Vopi www.vopi.cz/kusove-koberce-moderni/ najdete, jak extravagantní, tak klasické koberce, které nádherně zvýrazní interiér Vašeho obývacího pokoje.kusovy-koberec-firenze-6279-3w89-grey-mushrooms-1

Dnešní moderní koberce disponují jedinečnými izolačními vlastnostmi. Přičemž se nejedná pouze o tepelnou izolaci, ale také zvukovou bariéru. O kusových kobercích totiž všeobecně platí, že velmi dobře tlumí hluk. Tyto vlastnosti najdete zejména u koberců se syntetickými vlákny, které velmi dobře drží tvar. Koberce s nízkým vlasem se velmi dobře udržují a kromě toho jsou i dobrou pokrývkou podlahy pro osoby s nejrůznějšími alergiemi.

Současný trh koberců umožňuje pořídit, jak kusové koberce, které je možné rozprostřít po celé místnosti, tak kusové koberce s menšími rozměry. Novinkou pro letošní rok je kusový koberec Domino, který Vás zaujme svou dynamikou a originalitou. Tento moderní kusový koberec je vyroben ze stoprocentního PP shaggy.

Potrpíte-li si na pestré barvy, pak by podlahu Vašeho obývacího pokoj měl bezpochyby pokrývat kusový koberec Crazy. Majitelé kusových koberců Crazy si pochvalují u tohoto koberce zejména to, že je velmi příjemný na dotyk. Kusový koberec Crazy se speciální velikostí 800×300 cm se může stát jedinečným doplňkem Vaší ložnice, jestliže jej použijete jako předložku k posteli. Tento koberec si můžete objednat v zelené, vínové, světle modré nebo kombinované barvě.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55