Sálavé krbové vložky zajistí úspory při topení

V posledních letech získávají velkou popularitu nízkoenergetické byty a domy. Zůstává otázkou, jako zajistit jejich vytápění, aby náklady nebyly příliš vysoké a topení splnilo svůj účel. Mnohé tepelné zdroje se totiž rozjedou na plný výkon a místnost přetopí. Vzniká příliš velké teplo. Naštěstí existuje řešení, jak udržet v místnostech domu či bytu po dlouhou dobu stejnoměrné teplo.

Stabilní prostředí v místnosti

Vhodné topení zajistí sálavé a akumulační krbové vložky, které nabízí řadu výhod. Krb vyzařující sálavé teplo vypadá na první pohled úplně stejně jako jiné krby. Rozdíl je ale v tom, že sálavá a akumulační obestavba zařídí, aby teplo do místnosti neproniklo hned a najednou, ale postupně. Uvolňování tepla se rozloží do několika hodin. Teplota bude celou dobu stabilní, bez kolísání. Sálavé teplo proto přináší velké úspory. Vaše peněženka vám proto poděkuje, když si ověříte, že roční náklady na vytápění poklesnou.

Vhodné topení pro alergiky

Nabídka sálavých a akumulačních krbových vložek na Flamen.cz uspokojí různé uživatele. V nabídce jsou tři různé typy krbových vložek lišící se výkonem, rozměry a účinností. Každá z nich má tři možná provedení, a sice čelní, rohové pravé a rohové levé. Můžete si díky tomu vybrat, které bude nejlépe vyhovovat prostorovým dispozicím ve vaší místnosti. Za správnou volbu způsobu vytápění vám poděkují i vaši blízcí, zvláště v případě, že trpí alergií nebo astmatem. Sálavý způsob topení totiž nevysušuje vzduch. Nepřehřívá se prach na topidle a nevíří do prostoru. Nemocným se tak mnohem lépe dýchá. Navíc je možné tento druh krbové vložky použít jako hlavní a nezávislý zdroj tepla.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55