Líbilo by se vám bydlet v Praze? Poradíme s výběrem levného bytu!

Bydlení v Praze má bezpochyby mnoho výhod. Lidé sem míří za lépe placeným zaměstnáním i z toho důvodu, že chtějí být neustále v centru kulturního dění. Chtěla byste se do Prahy přestěhovat, ale zdají se vám ceny nemovitostí přemrštěné? Stačil by vám menší byt za rozumnou cenu? Víme, kde takové bydlení seženete. Je ale třeba rychle jednat!

Moderní byty se základní výbavou

Ceny nemovitostí v Praze jsou na vyšší úrovni než kdekoliv jinde v České republice. Je to kvůli vysoké poptávce, která prodejce nenutí cenu bytů snižovat. Míst, kde koupíte byt za dobrou cenu, je opravdu málo. My jsme jedno takové našli. Je to multifunkční ubytovací zařízení Rezidence Topolová. Nabízí prodej bytů Praha o dispozicích 2+kk a 1+kk za ceny, které se vám určitě budou zamlouvat. Výhodou je, že kupujete byt přímo od vlastníka, takže se vyhnete placení tučné provize zprostředkovateli.

ocimazeny.cz_rezidencetopolova_cz_01

Jen 2 500 Kč měsíčně

Byty Rezidence Topolová prošly nedávno kompletní rekonstrukcí a jsou koncipovány v dynamickém stylu infinity design. Jejich součástí je moderní kuchyňská linka. Byty mají chytře vyřešené úložné prostory, díky tomu i při menší velikosti obytné plochy nabízí prostor a vzdušnost.

ocimazeny.cz_rezidencetopolova_cz_02

Jsou umístěny v moderní budově, díky čemuž jsou na minimum sníženy náklady na bydlení. Odhadované měsíční náklady jsou pouze 2 500 Kč. V ceně je zahrnuta spotřeba tepla, elektřiny, vody, odvoz odpadu, úklid společných prostor i provoz recepce. Proto není divu, že je o byty velký zájem. Pokud se zalíbily i vám, zjistěte si co možná nejdříve možnosti vaší hypotéky a začněte jednat. Základní představu o tom, kolik vám banka půjčí, vytvoří tato online hypoteční kalkulačka.

Možný je i pronájem

Kromě koupě nabízí Rezidence Topolová i výhodný pronájem bytů. Kromě toho ještě krátkodobé ubytování Praha v pokojích typu hostel, penzion a hotel.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55