Oslavte narozeniny vaší ratolesti v zábavním parku BRuNO, nebudete litovat

Přemýšlíte o tom, jak a kde vyřešíte letošní narozeniny vašeho syna nebo dcerky? Máte malou zahradu, kde se víc dětí nevejde, nebo byste rádi přenechali starost na někom jiném a vy se jen bavili? V obou případech vám pomůže zábavní park BRuNO. Vejde se sem spousta dětí, zábava je předem zaručena a každá oslava narozenin bude veselou, pestrou a zajímavou.

Ať už máte malou dceru nebo syna, narozeninová oslava se dá pojmout různorodě. Kupříkladu, jestliže je váš syn malý, úspěšný fotbalista, který má nejen kamarády ze školy, ale i z tréninků a zápasů, je BRuNO ideální podobou. Kluci se zde mohou dostatečně vydovádět, odreagovat, povyprávět si, sdílet to, co je baví, vyzkoušet ledacos a užít si spoustu legrace po mnoho hodin.

Co vše zde kluci i holky vyzkouší?

Pro menší děti je bezesporu zábavou noření se v plastových balóncích. 34 322 takovýchto barevných balónků je čeká v prostoru Mláďata. Potápění, noření, schovávání, to vše je nemine. Větší kluci si mohou zajezdit v autíčkách a stát se důležitými řidiči, čekají také skluzavky, které zajistí spoustu adrenalinu a smíchu, nebo 8 plovoucích lodiček, které potěší holčičky i chlapečky. Atrakcí je hned 40 a tak si budete jisti, že si každé dítko najde to své, co ho zaujme a především pobaví.

Správné místo pro oslavu i co se jídla a občerstvení týče

To vše, co jsme zmiňovali, si můžete dopřát i s jídlem. Zajistí ho tamní restaurace Brno – Slatina s názvem Restaurace Hnízdo. Tady vám i vašim dětem zajistí kvalitní jídlo, ať už chcete pokrmy masité, nebo bez masa.

Vydejte se společně s dětmi do zábavního parku BRuNO. Uvidíte, že si užijete nespoutanou zábavu, spoustu legrace, smíchu, odreagujete se a vyzkoušíte to, co jste zatím neměli možnost. Čeká vás příjemné prostředí jak pro vás, dospělé, tak pro vaše malé či větší děti.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55