Máte toho doma plné zuby? Zavolejte chůvě a dejte si oraz!

O tom, že jsou Vánoce nejkrásnější svátky v roce, není žádných pochyb. Že ale přemíra společných chvil s rodinnými příslušníky občas leze na nervy a člověk v rámci zachování zdravého rozumu má potřebu na chvíli „změnit lokál“ a urvat si pro sebe kousek soukromí, bývá reálným stavem, o kterém se nahlas nemluví. Pakliže i vy patříte k těm, kteří nejsou bez závazků, ale mají potřebu být chvíli sami, je potřeba zamyslet se nad odpovědným hlídáním.

Když není k ruce babička nebo kamarádka, je vhodné mít v záloze profíka, který zaskočí k plnění rodičovských povinností ve chvíli, kdy vy chcete ven. Hlídání dětí v Praze nabízí agentura Slunečnice, jež má dobrou pověst a letité zkušenosti.

Obrátit se na ni můžete s požadavkem na pravidelné i jednorázové hlídání. Agentura nabízí zkušené hlídačky, které mají k dětem kladný vztah, jsou pro svou práci vyškolené a zakládají si na individuálním přístupu. To je navíc vizitka i celé agentury, neboť jako jedna z mála nabídne možnost vyzkoušet si hlídání na zkoušku jeden den grátis.

Jak vybrat chůvu?

Rodina si tak může otestovat, jak spolu chůva a dítě budou vycházet, zda si lidově řečeno „kápnou do noty“, nebo to bude skřípat už od začátku. Zejména při dlouhodobé spolupráci se chůva stane součástí rodiny a je velmi výhodný mít oboustranně příjemné vztahy.

Chůva není jen „no name persona“ k vašemu dítě. Kvalitní chůva z agentury Slunečnice připraví dítěti program odpovídající vašim požadavkům, představám a potřebám. Dbá na tělesný i duševní rozvoj dítěte a vnáší do světa dítěte nové impulzy. Pro rodinu je skutečnou pomocnicí rodiny, která je k dispozici, když ji rodiče potřebují.

Poptávka do agentury Slunečnice

Přestože úklid a jiné domácí práce do prvotních povinností hlídačky nepatří, lze se na nich domluvit jako placené službě navíc. Pakliže máte pocit, že by profesionální chůva mohla být ve vaší domácnosti hodně užitečná, vzhůru do toho. Vyplňte poptávkový formulář a čekejte na zpětnou vazbu. Nemusíme ani dodávat, že každá chůva má povinnosti zachovávat mlčenlivost a samozřejmostí je naprostá diskrétnost ve vztahu k zákazníkovi.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55