Nádrže na vodu mohou svým designem nadchnout. Spořte za vodu a zkrášlete zároveň svůj dvůr či terasu.

Možná už máte nádrž na vodu umístěnou na zahradě, nebo v místech, kde na ni není vidět z terasy nebo posezení v altánku. Přitom byste ale nádrží mohli mít více, pod vícero okapy, ale odrazuje vás jejich vzhled, který by narušil ráz prostředí a celkový dojem z vaší udržované zahrady nebo dvorku. Věděli jste, že se dnes dají pořídit velmi hezké a kvalitní nádrže na vodu v mnoha velikostech, tvarech i barvách? Najdete je na webových stránkách ABStore.cz.901674_l

Jaké nádrže můžete koupit?

Nádrže v podobě klasických sudů jistě znáte. Ty se skvěle hodí na zahrady venkovského stylu, kde skutečně zapadnou. Pořídit na ně můžete i praktická víka, aby se do vody neprášilo, nepadalo do ní listí, pyl, tráva a jiné nečistoty.

Možná pro vás bude milým překvapením, že jsou dnes k dostání i umělé nádoby na vodu, které jsou doplněny praktickým kohoutem, aby se vám voda dobře napouštěla, dají se přisunout úplně ke stěně nemovitosti a jsou zcela nenápadné.

Velmi hezky vypadá např. typ v oválném provedení v pískové barevě, nebo typ, který je vyroben v barvě cihlové, tedy stejné, jaké máme venku květináče nebo dlažbu na terasách. I tvarově je promyšelná, připomíná velkou vázu a díky svému celkovému dojmu se hodí jak do moderních exteriérů, tak na dvůr plných muškátů.

Velké nádoby na vodu

V nabídce ABStore.cz najdete i velké nádrže na vodu, které se dají zapustit do země. Jejich zapuštění nevyžaduje náročné stavební úpravy, jsou samonosné a stačí je uložit do písku nebo jemného štěrku. Díky víceru velikostem si vybere jak dvoučlenná, tak větší rodina. Dešťovou vodu pak můžete používat nejen pro zalívání zahrady, ale i k praní nebo splachování toalety.

Kde nakupovat?

Všechny uvedené a mnohé další nádrže na vodu seženete v e-shopu ABStore.cz. Nabízí záruku až pět let na nabízené zboží, dopraví vám jej zdarma a školy, státní instituce a obce mohou platit i na fakturu. Objednávku provedete pohodlně telefonicky nebo emailem a pošlete-li jim svoji poptávku, rádi vám připraví individuální nabídku, zvláště, pokud budete poptávat více kusů zboží. Tady můžete očekávat i množstevní slevy, což se zaručeně vyplatí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55